Den engelske klub, Manchester City, er på kollisionskurs efter at man onsdag modtog en disciplinær-sag fra selveste UEFA. Sagen drejer sig om enkelte Manchester City-fans, der angiveligt skulle have buhet under Champions League hymnen.

City vandt 2-1 over Sevilla, men nu bliver klubben måske alligevel straffet. I UEFAs regelbog står der nemlig, at det er forbudt at udvise handlinger, der enten er respektløse eller skadesfulde.

En match official fra UEFA, har noteret sig, at mere end én Manchester City fan har udvist mangel på respekt under hymnen, hvilket han så har videresendt til hovedkontoret i Nyon i Schweiz.

City afviser at kommentere

Manchester City har officielt afvist at kommentere på sagen, men de fortæller, at de er forundrede over at UEFA har sat sig for at køre en disciplinær-sag imod dem.

Klubben har også konsulteret med sine advokater, og man tilføjer yderligere, at man vil forsvare fansenes ret til at ytre sine holdninger om UEFA og andre fodboldforbund.

Fansene buher på grund af bøde

Det er ikke første gang at fansene fra Manchester har forbrudt sig mod UEFAs regler. I 2013 overskred man nemlig Financial Fair Play reglerne, hvilket betød en bøde på 500 millioner kroner.

Derudover er City fansene også utilfredse med en kamp fra sidste år imod CSKA Moskva. En kamp som blev afbrudt efter at russerne havde chikaneret spillere med racistiske tilråb.

Kampen blev som sagt afbrudt, men de medrejsende City-fans blev nægtet kompensation af UEFA, der ikke ville betale for hverken kampbillet, fly- eller hotelbillet.

UEFA har to disciplinære sager igang

Det er ikke den eneste disciplinærsag, som UEFA har gang i lige pt. Den russiske klub, Dynamo Kiev, har også modtaget en rapport, hvori der står beskrevet at flere af de ukrainske fans har opført sig voldeligt og er kommet med racistiske tilråb.