Den spanske forsvarsspiller, Hector Bellerin, pådrog sig en formentlig alvorlig skade i weekendens kamp mod Chelsea og der er noget der tyder på, at han ikke kommer på banen det næste lange stykke tid. Sådan skriver Goal.com i dagens avis. Og det siger træner Unai Emery også.

Højrebacket Hector Bellerin, der har været en vigtig spiller for The Gunners i første halvdel af denne sæson, fik en alvor knæskade i kampen mod Chelsea. En skade, der ikke vil tvinge træner Unai Emery til at handle på transfermarkedet. Det siger Emery selv. Den tidligere PSG-træner siger nemlig, at skaden ikke vil få ham til at tage forhastede besslutninger og fx hente en højreback kun til at udfylde pladsen, mens Bellerin er skadet.

Rio Ferdinand langer ud efter Jorginho efter Arsenal-nederlag: Den man kan jo INGENTING

Skaden skete for den 23-årige spanske landsholdsspiller i en nærkamp og han måtte herefter lade sig udskiftet. Endnu ved vi meget lidt om skaden, men hovedpersonen selv, Bellerin, så ud til at være i store smerte på banen.

Unai Emery udtaler sig

Unai Emery siger: “Vi er nødt til at vente til de rigtige og store undersøgelser af ham er overstået. Jeg håber på det bedste, men vi er også nødt til at være realistiske. Vi har dog også nogle spillere til at tage over for ham.”

“Lichensteiner vil hentet i Serie A i sommer og vil være manden med erfaringen i forsvaret, hvis der er brug for det. Derudover har Maitland-Miles også gjort det godt på trods af sin unge alder, kun 21 år. Derudover vil Carl Jenkinson også være klar. Han har spillet et par kampe og har gjort det i godt i hver af dem.