Manchester United og Everton har begge vist interesse i Vincent Janssen, der til daglig spiller som angriber for AZ Alkmaar.

Foto: VI Images via Getty Images

Vincent Janssen i aktion for det hollandske landshold i en testkamp mod Frankrig. Både Manchester United og Everton er interesseret i den målfarlige angriber. Foto: VI Images via Getty Images

Et skifte væk fra Everton synes rimelig sandsynligt for Romelu Lukaku, der i denne sæson har leveret mange solide præstationer, mens Manchester United kun har to deciderede angribere i truppen, navnlig Wayne Rooney og Marcus Rashford.

Derfor er begge klubber på jagt efter en angriber, når transfervinduet atter er åbent til sommer. Allerede nu overvejes mulighederne i det vindue, og ifølge den hollandske avis De Telegraaf er begge klubbers øjne rettet mod den hollandske række.

De Telegraaf rapporterer nemlig, at den 21-årige AZ Alkmaar-angriber Vincent Janssen har imponeret hjemme i Holland, da han i Æresdivisionen har scoret i syv kampe i træk.

Avisen hævder, at Manchester United og Everton havde talentspejdere på plads i lørdags, da AZ Alkmaar hjemme tog imod PSV Eindhoven.

Øjnene var rettet mod topscoreren, der fik fuld spilletid, men ikke formåede at score. Han er dog stadigvæk topscorer i Æresdivisionen.

Janssen kom til AZ Alkmaar i sommeren 2015 fra Almere City. Han har fået sin fodboldopdragelse i en anden Æresdivision-klub, Feyenoord Rotterdam, hvor han i 2013 var med til at vinde den nationale titel med Feyenoords ungdomshold.

Læs også: Liverpool jagter Real Madrid-kantspiller