Den engelske storklub, Manchester United, har sikret sig den kun 14-årige angriber, Lucas Gomes, fra Malmø FF.

STRATFORD, ENGLAND – JANUARY 02: A smiling Zlatan Ibrahimovic of Manchester United during the Premier League match between West Ham United and Manchester United at London Stadium on January 2, 2017 in Stratford, England. (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

De store europæiske klubber er hele tiden på udkig efter nyt talent. Manchester United har været en tur i Sverige, hvor de har hentet det blot 14-årige angrebstalent, Lucas Gomes i Malmø FF. Det skriver Goal.

Læs også: Neymar afslører: Jeg er glad for, vi ikke skal møde dette hold ved VM

Der bliver derfor nu, naturligvis, draget parallel mellem Gomes og Zlatan, som begge har fået deres fodboldopdragelse i Malmø. Derudover er de begge angribere, og de har anden etnisk baggrund. Nu spiller de altså begge to også i Manchester United. Vildt nok, ikke?

Læs også: Bookmakere er stensikre: Udbetaler allerede gevinst, hvis du har dette hold som mestre

Lucas Gomes ankom til Manchester United som en del af noget prøvetræning i oktober måned, og allerede her blev der lagt mærke til den unge svenske angriber.

Læs også: Kvist før EL-kamp: Der er ingen, som hilser på os længere

Torsdag aften bekræftede Malmøs sportsdirektør, Mikael Brandrup, så, at aftalen mellem de to klubber var på plads, og en handel dermed indgået.

Læs også: Rosenborg aflyste en tur til denne destination – det er DBU fuldstændig ligeglade med

Der går nok lige et par år, før vi ser Lucas Gomes på Manchester Uniteds førstehold. Men man har i hvert fald fodboldkundskaberne i orden, når man i en alder af 14 år kan underskrive en kontrakt med en af verdens største fodboldklubber.

Manchester United skal i aktion på søndag, hvor der er Manchester-derby.

Læs også: Åh nej: City-stjerne tvivlsom til Manchester-derby – ikke udtaget til Champions League-kamp