Ikke mange husker det. Drømmeholdet fra 1999. Manchester United, der ikke mindst besad en stjerne manager i form af Sir Alex Ferguson, men også spilere som Paul Scholes og Ryan Giggs var at finde på det United hold, der vandt the triple i 1999. Klubbens mest succesrige sæson, nogensinde. 

AF KRISTIAN PARIS 

Den legendariske Man United forsvarer Gary Neville står nu overraskende nok frem og fremhæver syv spillere på det nuværende United hold, der ifølge ham er gode nok til at spille på det berømte og legendariske treble hold i 1999.

 

Uden tvivl Sir Alex Fergusons største bedrift som United chef, da klubben vandt både Premier League, the FA Cup og Champions League i sæsonen 1998/1999.
Neville, der selv spillede en væsentlig rolle i den sæson, står nu frem og fortæller hvem han mener, der den dag i dag, er gode nok til at spille for hans hold i 1999.
Det bekræfter Sky Sports. 

“Jeg synes bestemt der er nogle enkelte få, der ville være i stand til at spille på det hold.” fortalte Neville til Omnisport og goal.com.

Man United v Everton Gary Neville

“Der er nogle enestående spillere på Uniteds hold i dag. Heriblandt Zlatan, Rooney Mkhitaryan, Pogba, (Eric) Bailly, (Antonio) Valencia, De Gea. De er alle topspillere og de kan spille på højeste niveau. 

På trods af det høje antal, Neville har valgt, hersker der ingen tvivl om at det nuværende hold bliver nødt til at forbedre sig big time, hvis de overhovedet skal have en chance for at komme i nærheden af legenderne fra 1999.

Siden Ferguson gik på pension fra trænerposten, er det ikke lykkedes klubben at vinde Premier League, og de har faktisk kun kvalificeret sig direkte til Champions League i én af sæsonerne.