United oplevede i går nok én af sæsonens største succeser, da de slog ligaens førerhold Chelsea med 2-0 på hjemmebane. Gæsterne fik ikke et ben til jorden. 

AF KRISTIAN PARIS 

Manchester Uniteds forsvarsspiller Matteo Darmian har sagt i pressen om hans holdkammerat Marcus Rashford, at han blive en af de bedste i verden, efter angriberen imponerede big time i klubbens kamp mod Chelsea i weekenden.

Teenageren scorede det første mål på ‘Drømmenes teater’, og var under hele kampen en konstant trussel for Chelsea treback kæde.
Kampen blev lukket af Ander Herrera, der sendte et godt og hårdt spark af sted på kanten af felten, der så heldigvis bliver rettet af af gæsternes forsvar og på den måde, når forbi reservekeeper Asmir Begovic, der i dagens anledning stod i stedet for det sikre førstevalg, Courtois, der desværre for London-klubben er ude med en ankel skade.

Med to mål i de seneste to mål fra Rashfords side, har det virkelig fået medier og fans til at snakke om den unge angribers fremtid, der første sidste sæson rigtig bed sig fast på klubbens førstehold.

Det er ikke kun medier og fans, der bemærker Rashford høje niveau, men også hans holdkammerater er imponeret.

“Marcus er en stor spiller selvom han er meget, meget ung. Jeg synes han er meget vigtig for os, og han kan blive en af klubbens bedste spillere – en af de vigtgiste spillere i verden, fordi han er vanvittig god i alle dele af kampen. “

Manchester United v Chelsea - Premier League

Søndagens sejr sikrer ikke blot, at United er et skridt tættere på at kunne kæmpe med om ligaens topplaceringer. Den mindsker også hullet, der er mellem City og United i tabellen.