Manchester United midtbanespilleren Andreas Pereira har nu endelig slået fast, hvad han vil i fremtiden. Og udmeldingen er klar: han bliver og kæmper for sin plads. 

Den 22-årige offensiv spiller har tilbragt de sidste to sæsoner udlejet til den spanske klub Granada og Valencia i La Liga. Flere medier har på det seneste skrevet, at klubberne begge er interesseret at hente ham på en permanent aftale.

(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Dog har den brasilianske U20 -landsholdsspiller udtalt til det belgiske medie Het Belang van Limburg, at hans intention er at blive i Manchester i den kommende sæson. Det sker efter han har sat sig ned og fået en snak med den portugisiske manager Mourinho forud for den nye sæson.

Pereira har udtalt følgende om episoden: ” Jeg fortalte ham, at jeg følte mig klar til at kæmpe for min plads. Det var han glad for at høre og han sagde, at jeg ville få min chance på et tidspunkt. Nu vil vi bare vente og se, hvad der sker i pre seasonen. Jeg håber naturligvis på at overbevise ham, haha. ” slog han fast.

Pereira, der har spillet hele sin ungdom i United ligesom Paul Pogba og Scott McTominay har naturligvis et mål om at spille for United på førsteholdet.

“At slå igennem på førsteholdet i United som ungdomsspiller er utrolig svært. Men efter to gode sæsoner i Spanien er jeg klar til det. Valencia ville behold mig, men jeg har det bedre i England synes jeg. Nu håber jeg bare på at imponere alle i United og spille mig til en fast plads på holdet.”

Pereira har kun spillet 13 kampe for United alt i alt siden han begynde sin professionelle sæson i 2014. Han har scoret et mål og det var i EFL Cuppen .