Et stort United-talent, der i en alder af 18 år allerede har fået debut på førsteholdet, ser ud til at forlænge kontrakten med klubben og eksperter regner med, at han kan blive klubbens nye forsvarsgeneral som Rio Ferdinand var i sine gode dage. 

Af David Paris

Timothy Fosu-Mensahs kontrakt med Premier League-klubben Manchester United ser ud til at blive forlænget inden for den næste uge, det erfarer det engelske medie Goal. Kilder fortæller, at kontraktforlængelsen har været under opsejling og ved forhandlingsbordet de sidste par måneder, og at det altså kun nu er de mindre detaljer, der mangler at komme på plads.

Den 18-årige forsvarsspiller brød igennem til førsteholdet sidste sæson under den hollandske træner Luis Van Gaal og er også inde i varmen under holdets nuværende træner Jose Mourinho, som har brugt den unge hollænder et par gange i sæsonen.

Han har siden sin ankomst til klubben i 2014 fra Ajax Amsterdam været betragtet som et kæmpe talent – lige nu er han andetvalg på højreback-positionen efter Antonio Valencia.

Han har, indtil videre i denne sæson, spillet for 74 minutter i Europa League mod Zorya Luhansk og 55 minutter mod Northampton i EFL CUP, som er den engelske pokalturnering.

Sidste sæson optrådte den ghanesisk-fødte 190 cm-høje forsvarsspiller 10 kampe for The Red Devils og det tal håber han naturligvis at overgå i denne sæson.