Den tidligere Manchester United målmand Edwin van Sar er klar i mælet. Her er vejen til at blive verdens bedste. Hør efter de Gea og alle jer andre stræbsomme keepere i verdens storklubber. 
van der Sar mener nemlig, at the Reds nummer 1 meget vel kan blive verdens bedste på sin position inden for få år.
van der Sar slår dog fast, at De Gea bliver nødt til at forbedre før han kan kalde sig nummer 1 i verden.

De fleste Man Utd fans lige nu vil dog formentlig argumentere for, at han er verdens bedste. Han har netop i denne sæson vundet prisen som årets spiller i klubben for fjerde år i træk. Det er ganske imponerende.

Den 27-årige spanier har været bundsolid igennem de sidste par år. Hans evne til at redde de mest vanvittige bolde har gjort, at han pt bliver betragtet som en af verdens absolut bedste på sin position.

van der Sar slår nu fast, at de Gea bliver nødt itil at kommunikere bedre med sine forsvarere lige foran sig. Hollænderen foreslår også, at han bevæger sig mere væk fra linjen end hvad han er vant til. Han skal ud af målet hver gang der er mulighed for det.

“Han er rigtig god målmand og det var han også, da han kom og erstattede mig i klubben. Han har gjort det godt under alle klubbens trænere og har været deres redningsmand, når det ikke er gået så godt længere fremme på banen.

Mangler det sidste

Det næste skridt for ham er dog, at han bliver nødt til at kræve mere af sine forsvarsspillere. Og så også gå lidt mere ud af sit  mål. For ingen laver bedre redninger end David de Gea. ” slog den hollandske legende fast.

Han fortsatte: ” Ja, naturligvis er der små ting han kan arbejde med. Han er kun 28 (senere i denne måned red.). Han har masser af tid til at forbedre sig. Jeg var 34, da jeg tog til United.

Måske kan han finde bedre målmandstrænere og andre ting at arbejde på, men jeg synes bestemt også han skulle overveje nogle af de ting jeg har forslået. På den måde bliver han i hvert fald verdens bedste. Det er jeg sikker på.”