Noget ser ud til at den hollandske forsvarsspiller Van Dijk ikke skifter til Liverpool alligevel. Klubben var offentliggjort ude og undskylde deres falske interesse i spilleren. Det er Van Dijk tilsyneladende blevet sur over og har ændret sin status på sin Twitter-profil. 

Af David Paris 

Liverpool undskyldte i en pressemeddelse til Southampton onsdag aften, at de havde givet klubben falske forhåbninger om salget af Van Dijk, som The Reds, som klubben også bliver kaldt, tilsyneladende ikke har nogen interesse i at hente til klubben.

Pressemeddelse sagde, at Van Dijk ikke længere er et Liverpool-emne, mens meldinger og rapporter fra folk omkring klub blev ved med at tigge ind til de engelske medier. De skrev, at Van Dijk netop er den midtforsvarer klubben har manglet siden Daniel Agger var på toppen i midten af 00’erne.

Hovedpersonen selv, 25-årige Virgil Van Dijk er utilfreds med situationen og skyder i øjeblikket skylden på sin nuværende klub, Southampton, som han kom til fra Celtic, to år forinden. Han mener nemlig, at det er deres skyld, at transferen til Liverpool ikke blev en realitet.

Midterforsvareren har ændret på sin Twitter-profil, hvor der før interessen fra Liverpool stod, at han var professionel fodboldspiller hos Southampton. Derudover var hans profilbillede en billede af ham i iført Southampton trøje.

https://twitter.com/EthanEvansDDT/status/872522102884139009

Som man kan se på billedet herover, at screenshoottet til venstre før Southampton, ifølge ham, var skyld i det mislykkede skifte til Merseyside-klubben Liverpool. Til højre er et screenshoot af, hvordan hans nuværende Twitter-profil ser ud.

Den hollandske landsholdsspiller er vurderet til mellem 400 millioner og 600 millioner og spørgsmålet er så om han er pengene værd, eller om Liverpool-træner Jurgen Klopp kan bruge pengene andetsteds til bedre at forbedre truppen frem mod næste sæson.