Af Anders Lang Jensen

Det er altid en fornøjelse at se danskere i de største ligaer og i de største klubber. Og der er heldigvis flere og flere danske fodboldspillere, som ryger til de kæmpestore og interessante ligaer, vi alle følger på tæt hold.

Her tænkes især på den engelske Premier League. Navne som Christian Eriksen, Kasper Schmeichel, Jonas Lössl, Mathias Zanka og Philip Billing tørner alle ud i den intense Premier League, og det er en fornøjelse. Nu kan endnu én være på vej og gøre landsmændene selskab i det britiske.

LÆS OGSÅ: 

Slår Arsenal og Tottenham: Liverpool henter midtbanestjerne

Det drejer sig om den tårnhøje fysiske midtstopper Jannik Vestergaard, der til daglig tørner ud i det tyske hos storklubben Borussia Mönchengladbach. Som fast mand syd for grænsen er der interesse fra større og rigere klubber i den tidligere ungdomsspiller i Brøndby.

Photo by Stephen Pond/Getty Images

Tilbage i sommeren 2016 blev Jannik Vestergaard rygtet til Tottenham i den tyske presse, men det endte aldrig med et skifte. I stedet skiftede han tilstedeværelsen i Werder Bremen ud med Borussia Mönchengladbach.

LÆS OGSÅ: 

Nike i bommert: Afslører Coutinhos skifte til Barcelona!

Nu er selvsamme Tottenham dog igen ude efter danskeren ifølge Tuttomercatoweb. Christian Eriksens klub er dog ikke alene om interessen. Ifølge det italienske medie er Tottenhams store ærkerivaler Arsenal også ude efter Vestergaard. Mauricio Pochettino vil muligvis styrke sin defensiv i dette transfervindue, og han har Jannik Vestergaard i kikkerten.

Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Og Arsene Wenger har Jannik Vestergaard på listen over mulige erstatninger for Per Mertesacker, der stopper karrieren efter denne sæson. Udover de to London-klubber er italienske Inter Milan også interesseret i Gladbach-danskeren, melder Tuttomercatoweb.

Det er altså nogle store adresser, som danske Jannik Vestergaard måske får opkald fra. Interessen er der dog fra disse storklubber, og januars vintertransfervindue er endelig åbnet, så en transfer af den danske kæmpe kan komme på tale. Vil det være et godt skifte for Vestergaard, eller skal han holde snuden i sporet hos Borussia Mönchengladbach?

LÆS OGSÅ: 

Kæmpeskifte: Dansk landsholdsstjerne i Barcelonas søgelys