Af Anders Lang Jensen

Tilbage i 2009 skiftede portugisiske Cristiano Ronaldo fra engelske Manchester United til de spanske giganter Real Madrid. De seneste 9 sæsoner for Madrid-klubben taler for sig selv, men en retur til Old Trafford rygtes der nu på vandrørene.

Ronaldo rush

 

Ifølge det spanske medie Diario Gol ønsker Real Madrid sig gerne Manchester Uniteds angrebsstjerne Romelu Lukaku i den spanske hovedstad og ser belgieren som en erstatning for franske Karim Benzema. Ifølge mediet planlægger spanierne en voldsom byttehandel.

25-årige Lukaku ønsker Real Madrid at satse på i fremtiden med en ny generation af spillere, som skal bære Los Blancos fremad i de kommende år. Tilbuddet er klokkeklart fra madrilenernes side. Ronaldo skal sendes mod det engelske, hvor han netop i sin tid kom fra.

Real Madrid skulle være klar til at byde 44 millioner pund svarende til knap og nap 400 millioner danske kroner. Plus Cristiano Ronaldo oveni handlen fra Madrid-gigantens side. Et tilbud der skal få englænderne til at acceptere og sende den VM-aktuelle Romelu Lukaku mod Estadio Bernabeu.

Photo Getty Images

Manchester United interesserede

Flere gange er Manchester United blevet kædet sammen med en genforening med Cristiano Ronaldo, som var en ægte fanfavorit i tiden hos United inden det store drømmeskifte til spanske Real Madrid, som bekendt skete i sommeren 2009.

Derfor kan en byttehandel, som denne, blive en realitet denne sommer, eftersom Manchester Uniteds portugisiske manager Jose Mourinho gerne ser sin landsmand tilbage på drømmenes teater i Manchester endnu en gang.

Romelu Lukaku imponerer for tiden med sit belgiske landshold i Rusland til VM-slutrunden. I de to første gruppekampe scorede den brølstærke angriber 4 mål, mens han i aftes blev sparet for belgierne i den sidste kamp mod England.

Real Madrid er kendt for deres transferpolitik omkring slutrunder. Spillere der bryder igennem på den store verdensscene til en VM-slutrunde, kommer i spaniernes søgelys. Dette var tilfældet ved VM i Brasilien for 4 år siden, da Madrid-klubben hentede colombianske James Rodriguez. Lukaku kan blive den næste i køen.