Leicester City spilleren Riyad Mahrez har længe villet væk fra klubben. Nu ser det endelig ud til at det kan ske. Han drømmeskifte til de forsvarende engelske mestre fra Man City er nu blevet en realitet.

I følge den britiske avis the Dialy Mail er den algeriske landsholdsspiller lige på vej til at gennemføre lægetjekket i Manchester klubben. Det skal ske mellem i dag, mandag og i morgen, tirsdag.

Manchester City er med Leicester City blevet enige om en pris, der er omkring 600 millioner kroner. Det betyder, at 27-årige kantspiller meget vel kan være City spiller i midten af næste uge.

Mahrez har længe været genstand for mange rygter om utilfredshed. City har i følge flere medier været interesseret i at hente Mahrez siden januar, men Leicester krævede hele 900 millioner kroner for ham. En pris som City ikke har parat til at betale.

Eftertragtet af flere klubber

Mahrez har gjort det yderst godt for Leicester, hvorfor adskillige andre storklubber også har været interesseret i afrikanerens underskrift. En af dem af AS Roma, der har lagt mærke til ham fordi han har lavet imponerende 39 mål i 139 kampe for den middelmådige engelske klub.

(Photo by Steve Bardens/Getty Images)

Leicester har givet Mahrez mere ferie og han er derfor ikke vendt tilbage til træningen sammen med klubbens andre spillere. Hans pre-season fortsætter og den kan han så bruge på at prøve at sikre sig et skifte væk fra Leicester forud for den nye sæson.

Mahrez erfaring med at vinde PL for to sæsoner siden har gjort, at han er sulten efter mere succes. Derfor har der længe været snak om, at han var fortid hos the Foxes. Nu er det så afgjort og Mahrez kan forfølge sin drøm når han stepper op og kommer til at arbejde med nogle af verdens bedste spillere. Og ikke mindst manager Pep Guardiola.