Tottenhams midtbanespiller kan efter 13 måneders fravær i form af skader endelig være at se på grønsværende igen i weekenden, når London klubben fortsætter jagten på Premier League trofæet og tager i mod WBA på hjemmebane. 

AF KRISTIAN PARIS

Den argentinske manager, Mauricio Pochettino insisterer på, at holdet mangler nogle af hans egenskaber for at kunne knække the Baggies og vinde kampen.

Den 25-årige kantspiller Erik Lamela har ikke spillet en kamp for Spurs i over et år. Han kom sidst ind i klubben 2-1 nederlag på udebane til Liverpool i EFL Cuppen i sidste sæson.

En længerevarende hofteskade har holdt den kreative midt- og kantspiller ude i et helt år af sin karriere, og mange har faktisk ikke rigtig troet på, at han skulle trække i den hvide trøje igen.

 (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Men nu er 13 måneder dog gået og Lamela ser ud til at være klar til at indtage banen, når Tottenham byder velkommen til WBA på klubbens midlertidige hjemmebane, Wembley Stadium. Han begyndte at træne med i sidste måned, og fremskridte er angiveligt så store og så gode, at Pochettino ønsker at bruge ham allerede så tidligt efter hans tilbagevenden.

– Vi lytter meget på ham, for han bliver nødt til at melde sig selv klar, udtalte den 45-årige manager til the Guardian i et prematch interview tidligere i dag.

– Det er det eneste vi venter på. Han træner og har det godt, intet problem der. Men efter et år, skal det føles rigtigt, før man springer ud i det.

– Jeg mangler spillere, der kan sætte en anden af en mod en. Det kan Lamela. Jeg har brug for god kvalitet og en kapacitet til at arbejde i en hel kamp. Det kan Lamela og tror på han kan smitte resten af holdet.