Portugisiske Jose Mourinho ligner mere og mere en kommende manager for de røde djævle. Daily Star mener at vide, hvor mange penge han får til rådighed på nye spillere.

Af Anders Lang Jensen

Old Trafford... Mourinhos kommende hjemmebane? Foto: Getty Images

Old Trafford… Mourinhos kommende hjemmebane?
Foto: Getty Images

Manchester United vil offentliggøre Mourinho som den nye manager inden for de kommende 2 uger. Portugiseren har nemlig allerede underskrevet en aftale med traditionsklubben. United havde ellers håbet på at vente til sæsonen var ovre, men efter flere medier har fundet ud af, at de har lavet en aftale, bliver klubben nødt til at offentliggøre nyheden.

Manchester United skal investere stort, for at komme nærmere mesterskabet som er det helt store mål. Og det får Mourinho gode muligheder for, hvis han ender med at blive den nye chef for holdet på Old Trafford. Avisen Daily Star skriver, at portugiseren får svimlende £300m til at købe spillere for. Disse penge skal bl.a. bruges på den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic.

Udover Zlatan er: Neymar, Cavani, Müller, Pogba og Varane alle sammen i Uniteds søgelys.

United har voldsomme problemer med at skabe et superhold under van Gaal. Chefen i klubben Ed Woodward vil have Mourinho til at skabe et stjernehold, som netop kan dét, Van Gaal ikke har kunnet. Nemlig en top 4-plads.

Van Gaal har brugt mere end £250m siden sin ankomst efter David Moyes. Men mange af hans store million-transfers er floppet og gået fuldstændig i vasken.