Det er ikke tit, det sker. Men det hænder af og til. At et hold i komplet dominans ikke formår at omsætte store chancer til mål. Og det må man sige var tilfældet for Spaniens U21-landshold tirsdag aften, da de mødte Nordirlands ditto.

I en kamp, hvor nordirernes målmand, Conor Hazard (og nej, han er ikke i familie med Eden og Hazard), stod en brandkamp og diskede op med hele 10 redninger, måtte Spaniens unge drenge lide det første nederlag i EM-kvalifikationen.

Og spanieren fik sig da også en skidt start på kampen. Efter fire minutters spil kunne Shayne Lavery, der til daglig spiller for Everton, prikke bolden i nettet og dermed bringe gæsterne på 1-0.

Blot fire minutter efter var den gal igen. Liam Donelly fra Motherwell omsatte et straffespark til et mål.

Ét minut før pausefløjt fik spanske Borja Mayoral muligheden for at bringe lidt spænding ind i opgøret igen, men på det skammeligste misbrugte han straffespark.

Rafael Vicente fra Las Palmas dulmede lidt på smerten, da han i dommerens overtid reducerede. Mere skete der ikke i kampen, og derfor vinder Nordirland helt sensationelt over de kommende stjernespillere fra Spanien.

På nedenstående billede, kan du se, hvordan spanierne totalt dominerede kampen – for eksempel havde de 11 skud på mål og 43 målforsøg i alt.