Af Anders Lang Jensen

FIFA 18 har siden udgivelsen i september måned været et populært spil. Spillet karriere-mode er en vigtig del af det traditionsrige videospil, og nu kan din økonomi muligvis blive reddet, med denne guide vi serverer for dig. 

Transferbudgettet er altså problematisk, for nye spillere skal der til i transfervinduerne gennem din karriere i FIFA. Og hvad enten det er Barcelona eller Hobro, kan du måske sigte mod Champions League-trofæet i din FIFA 18-karriere.

LÆS OGSÅ:

Slår Arsenal og Tottenham: Liverpool henter midtbanestjerne

Det første du skal gøre, er selvfølgelig at vælge dit hold. Det er faktisk fuldstændig ligegyldigt hvilken. Dernæst skal du gå til menuen, der på dansk hedder ”redigér spiller” og på engelsk ”edit player”. Her skal du vælge en ung spiller i truppen, på det hold du skal bruge, som ikke indgår i dine planer.

I menuen ”rediger spiller” kan du simpelt ændre spilleren stats i spillet. Hvis du for eksempel har at gøre med en offensivspiller, kan du ændre hans stats i offensiven til 99. Der er egentlig ingen begrænsning på, hvor mange spillere du ændrer. Du får bare flere penge i kassen.

LÆS OGSÅ:

Kæmpeskifte: Dansk landsholdsstjerne i Barcelonas søgelys

Efter dine ændringer starter du din karriere. Her vælger du de rigtige indstillinger. Under trupper skal du vælge på dansk ”modificerede trupper” for at have dine egne ændringer med i din nye karriere. Herefter starter du bare din karriere-mode, som du helt sikkert har gjort utallige gange.

Dermed har du en spiller, som er utroligt højt rated, og derfor strømmer kæmpestore bud ind på spilleren. Dernæst er det altså bare for dig at acceptere de højeste bud, og dermed har du fået et kæmpe boost i dit transferbudget.

Og så kan du ellers bare gå i gang med dit projekt, i den klub du har valgt. Dog med en lille fordel med et større transferbudget.

LÆS OGSÅ:

DRØMMESKIFTE: Premier League-klub jagter Superliga-stjerne