Sportsjournalisten Jim Daly skriver i det store engelske nyhedsmedie Mirror at AGF spilleren Kim Aabech var rent Zlatan, og han kunne ikke holde sin begejstring tilbage  for målet i den danske 1. divisionskamp: “Hvis det var Zlatan der havde scoret det her, så var vi alle gået amok”.

Artiklen og videoen nedenfor er blevet delt over 4800 gange på de sociale medier.

For god ordens skyld skal det nok nævnes at det er ikke daglig kost, at der rapporteres om danske 1. divisions kampe i den store engelske avis.

HJORRING, DENMARK - SEPTEMBER 11: Kim Aabech of AGF Aarhus looks on during the NordicBet Ligaen match between Vendsyssel FF and AGF Aarhus at Hjorring Stadion on September 11, 2014 in Hjorring, Denmark. (Photo by Lars Ronbog/FrontZoneSport via Getty Images)Kim Aabech er ved at komme tilbage på sporet efter en række mislykkede ophold i forskellige klubber og en del tumult i karrieren. Igår mødtes AGF og Brønshøj i en kamp, der kunne tage AGF et step tættere på oprykning.

Kampen endte 4-0 til AGF, men højdepunktet i kampen kom faktisk allerede efter 14 minutter. Her kom der et indlæg ind fra højresiden, som Kim Aabech opfattede hurtigt og på Zlatan lignende manér, fik han bolden i nettet med noget ligner hælen eller ydersiden.

Målet går idag verden rundt og det er blevet delt flere tusinde gange. Kim Aabech er for en dag blevet til Danmarks Zlatan. Hvad synes du om målet? Har det noget Zlatan klasse over sig – Del din mening på Facebook.