Tottenham-stjernen Harry Kane rygtes fortsat væk fra den engelske storklub, og mod den spanske storklub Real Madrid. Det er dog ikke et rygte som falder i god smag, hos Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Calciomercato skriver at der er nyt, i rygtet om Harry Kane til Real Madrid. Det meldes at den 24-årige engelske angriber har afsløret, hvad der skal til for at han vil skifte til La Liga-storklubben Real Madrid.

(Photo by Richard Heathcote/Getty Images)

Det meldes at Harry Kane skulle have afsløret, at han skal være førstevalg såfremt skiftet skal kunne blive en realitet. Harry Kane kræver ifølge mediet at han bliver førstevalg, men at han samtidig er den eneste stjerneangriber.

Det vil formentlig så resultere i at Harry Kane ikke rigtig får nogen konkurrence, fra andre angrebsspillere. Men Kane afsløre samtidig at han er meget glad for at spille for Tottenham, så det tyder egentlig mest på at englænderen bliver i Tottenham.

Specielt eftersom at man ikke ligefrem kan forvente at Real Madrid vil acceptere Harry Kanes krav. Da en storklub som Real Madrid formentlig skal have flere gode angribere de kan bruge, end blot en enkelt god.

Det falder ikke i god smag hos Cristiano Ronaldo

Calciomercato skriver samtidig at Cristiano Ronaldo ikke ligefrem, er kæmpe tilhænger af muligheden for at Kane kommer til Real Madrid. Den portugisiske stjerne foretrækker ifølge mediet at PSG-spilleren Goncalo Guedes bliver hentet til klubben.

Den 20-årige portugiser Goncalo Guedes har været udlejet til La Liga-klubben Valencia, hvor han har været velspillende. Det er helt tydeligt at Cristiano Ronaldo foretrækker at Real Madrid henter en landsmand til klubben.

Såfremt at Harry Kane skal skifte til Real Madrid vil det jo så betyde, at den franske angriber Karim Benzema skal sælges eller indgå i en byttehandel. Da det ifølge mediet er det eneste som kan gøre, at Kane vil skifte til den spanske storklub.

Læs også: Januarsalg kommer ikke på tale: Superliga-bomber skifter på en fri transfer