Af Anders Lang Jensen

Livet på de sociale medier er mere og mere i fokus i det nuværende samfund, og er der noget bedre end gode og sjove memes? Der er mange af dem og specielt relateret til fodboldens verden.

De kan dog også blive for grove. Det synes nogle i hvert fald så. Paris Saint-Germain-profilen Angel Di Maria afslører nemlig, at han har søgt hjælp en psykolog, efter det argentinske landshold fik sendt online trolls af sted rettet mod dem fra fans.

Det lyder umiddelbart som en sjov idé, men for de sydamerikanske landsholdsspillere har det åbenbart være langt mere end det. Argentina anses som et af de bedste fodboldlandshold i verden, og selvom de har nået en række finaler de senere år, har holdet ikke vundet trofæer.

Og når man har selveste Lionel Messi til rådighed, er der selvfølgelig høje forventninger til, at landsholdet for Argentina skal hive store trofæer med hjem til landet. I VM i Brasilien nåede holdet finalen, men tabte nervepirrende til Tyskland.

Nu har disse skuffende resultater ført til memes rettet mod spillerne og staben omkring landsholdet for Argentina. Det er altså trolls, som har påvirket Angel Di Maria så meget, at han har måtte besøge en psykolog. Det afslører han i et interview med avisen Marca.

”Disse memes rettet mod landsholdet påvirker os dybt. Det får én til at tænke meget over tingene. Hjælpen hjalp mig meget. Det fik mig til at føle mig bedre og mere fri end før omkring disse trolls”, siger den tidligere Manchester United- og Real Madrid-stjerne.

Det er chokerende meldinger fra en ellers stor verdensstjerne. Skal han bare lade det ligge og acceptere, at sådan er fans i den nuværende fodboldverden på de sociale medier? Eller reagerer han forståeligt nok rystet?

LÆS OGSÅ: 

VILDT: Manchester United køber dansk klub!