Pålidelige spanske medier skriver, at Liverpool er særdeles interesseret i at hente Real Madrid-stjerne til klubben. Klubben vil nemlig forsøge at opruste i forsvaret, så den igen kan komme til at blande sig i den øverste top i Premier League.

Sergio Ramos har haft en god sæson med Real Madrid i Champions League. Real Madrid er nået til Semifinalen i årets Champions League. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Sergio Ramos har haft en god sæson med Real Madrid i Champions League. Real Madrid er nået til Semifinalen i årets Champions League. Foto: Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Hvis man permanent vil blande sig i toppen af Premier League, skal man også have spillermaterialet til det.

Derfor er Liverpool nu gået på jagt efter en central forsvarsspiller, der skal danne ramme om en solid defensiv de næste par år.

Således skriver det spanske medie, Diario Gol, at Jürgen Klopp har henvendt sig til Real Madrids præsident, Florentino Perez omkring et potentielt køb af Sergio Ramos, der har spillet for Real Madrid siden 2005.

Mediet beretter også om, at der skulle være en særdeles positiv stemning undervejs i forhandlingerne.

Dog skulle Sergio Ramos’ løn også spille en vigtig rolle i forhandlingerne, for Liverpool har angiveligt ikke råd til at give Ramos hans nuværende løn, der befinder sig på 1.7 millioner kroner om ugen.

Løn – et alvorligt bump på vejen

Sergio Ramos har mistet en stor del af sin status hos Florentino Perez, der gerne vil af med ham, mens han kan få en nogenlunde portion penge for den spanske landsholdsspiller.

Ramos er i øjeblikket ude med en skade, som han pådrog sig under landsholdspausen. Klopp har allerede investeret i defensiven op til denne sæson, hvor han har hentet Joel Matip på en fri transfer, og Ragnar Kleven hos tyske Augsburg for omkring 40 millioner kroner.

Mediet skriver også, at Klopp efter sigende er på jagt efter lige præcis den erfaring og personlighed, som Ramos vil kunne tilføre Liverpools trup, men vurderer også, at Liverpool skal lægge en god sum penge for Real Madrid-kaptajnen, hvis Merseyside-klubben skal have nogen som helst forventninger om at kunne købe ham.

Bayern München og Paris Saint-Germain har nemlig også Sergio Ramos på deres ønskeliste.