Når man er verdens bedste og netop har vundet Ballon d’Or for femte gang i alt, kan det ikke undgås, at man er genstand for vilde historier i diverse sportsmedier. Men nogle gange overgår rygter altså hinanden. 

AF KRISTIAN PARIS

Vi er bevidste og klar over, at dette blot er et rygte, og det at det højst sandsynligt ikke kommer til at ske. Men altså, hvorfor ikke??
Hvem havde regnet med, at PSG købte Neymar fra Barcelona for vanvittige 1,6 milliarder danske kroner.

Hvis det kunne ske, hvorfor skulle CR7 så ikke også kunne komme tilbage til Premier League – og nu tænker du nok Manchester United, der vil hente den spiller de gjorde til verdens bedste for et årti siden, tilbage…men det er ikke tilfældet.

Det relativt velansete britiske medie the Mirror, slår nemlig fast, at Ronaldo selv kunne være åben over for at skifte den spanske hovedstad ud med den engelske. For ifølge dem er det nemlig Chelsea, der lige har indtaget førstepladsen i jagten på at hente den portugisiske verdensstjerne.

 EFE/Ballesteros

Avisen skriver, at hvis sådan en handel skulle finde sted, skulle det være fordi, at Real Madrid kunne få eksempelvis Eden Hazard den anden vej.

Grunden til, at Real Madrid ‘vil af med’ Ronaldo er fordi alderen kan anes. Portugiseren har kun lavet 20 mål i alle turneringer for klubben i denne sæson, ligesom hans to andre tredjedele, Benzema og Bale, heller ikke har præsteret op til bedste evne i denne sæson.

Men alt i alt, er Ronaldo en af de spillere, der har betydet mest for moderne topfodbold i de sidste ti år. Han har siden han kom til den spanske hovedstad i 2009 lavet 420 mål i 426 kampe for klubben, og det er en scorings rate på lige under 1,0 – noget som de færreste spillere kan hamle op med.