Der er ikke to meninger om, at Carlos Tevez er en velhavende mand. Det var han også før skiftet til den kinesiske klub, Shanghai Shenhua, men opholdet i Shanghai har uden tvivl givet ham et par ekstra knaster i pengepungen.

VIÑA DEL MAR, CHILE – JUNE 26: Carlos Tevez of Argentina takes the seventh penalty kick in the penalty shootout during the 2015 Copa America Chile quarter final match between Argentina and Colombia at Sausalito Stadium on June 26, 2015 in Viña del Mar, Chile. (Photo by Gabriel Rossi/LatinContent/Getty Images)

Den argentinske angriber har tilbragt det sidste års tid hos den kinesiske klub Shanghai Shenghua. Her har den tidligere Manchester United- og City-angriber tjent helt surrealistiske mængder penge.

Således har Carlos Tevez tjent i omegnen af 268 millioner kroner under opholdet. Det svarer til en ugeløn på cirka 5,15 millioner kroner.

Læs også: Hemmelig klausul i Messis kontrakt: Kan forlade Barcelona helt gratis

Omregner man disse tal til timer og minutter, har den argentinske angriber tjent 737.000 kroner pr. dag, 30 tusinder i timen og 500 kroner i minuttet.

Læs også: 1.250.000.000 + Bale: Her er Real Madrids sindssyge bud på Premier League-stjerne

I september kom det frem, at Tevez efter sigende var for tyk til at komme på klubbens førstehold. På trods af den tunge lønhyre, har den argentinske angriber altså ikke taget sit job særligt alvorligt.

Nedenfor kan du se et billede af Tevez, og selv vurdere, om han er for tyk eller ej.

LÆS OGSÅ: Carragher med bemærkelsesværdig udtalelse: Dette Premier League-hold har ligaens bedste angreb

LÆS OGSÅ: Evra sparkede fans i hovedet og fik karantæne: Nu har han fundet ny klub

LÆS OGSÅ: Chelsea har erstatningen for Courtois klar: Stjernemålmand til London

LÆS OGSÅ: Fansene har talt: Liverpool skal erstatte Coutinho med denne stjernespiller

LÆS OGSÅ: Her er de ti rigeste klubber i verden – Arsenal er nummer to

LÆS OGSÅ: Ronaldos nye holdkammerat: Real Madrid henter stjernespiller på 6-årig kontrakt