Den tidligere Arsenal stjerne Thierry Henry er som bekendt assistenttræner for Belgiens landshold lige nu. 

Det kom til at se meget sjovt ud under denne sommers slutrunde. For Belgien mødte nemlig angriberens hjemland, Frankrig i semifinalen. Det blev til et bittert nederlag til Henry og co., der nok ikke kunne lade være med at fryde sig bare en lille smule.

Nu kan han dog være på vej mod et nyt job – denne gang som rigtig chef. Det rygtes nemlig, at han har indgået en verbal aftale om at erstatte Steve Bruce, der er manager i Aston Villa. Det skriver avisen the Daily Star.

Vender tilbage til engelsk fodbold

De nyde aktieholdere Nassef Sawiris og Wes Edens har ikke fuld tillid til Bruce og de tror ikke på, at han er den rette mand til at føre dem tilbage til Premier League. Derfor har de over de sidste par dage tænkt over at erstatte ham med Henry.

Under førnævnte slutrunde blev Arsenal angriberen betragtede som en af hovedårsagerne til, at Belgien fik så stor succes som de gjorde. Det var deres bedste resultat ved et VM nogensinde.

Villa er blevet inspireret af andre Championship klubber, der også henter tidligere topspillere til som managers. For eksempel har konkurrenterne fra Derby County ansat Frank Lampard som cheftræner forud for den kommende sæson.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Henry har dog kun indtil videre indgået en mundtlig aftale med den traditionsrige engelske klub. Der ligger nemlig ikke nogen officiel udmeldelse fra nogle af parterne og det er dermed ikke helt sikkert, at han skifter til dem denne sommer.

” Vi tror på, at vi sammen kan bringe forretning og sportens fornøjeligheder sammen. Det hjælper os til at sikre Aston Villa oprrykning til Premier League. Det er trods alt den bedste liga i verden. Det er jo også der en klub som os hører til. ” slog de to førnævnte aktieholdere fast.