Pep Guardiola er formentlig stadig på udkig efter en makker i midterforsvaret, til argentineren Nicolas Otamendi. Da Vincent Kompany gang på gang pådrager sig nye skader. 

Af Lasse D. Drescher

Mediet Sportlens skriver at der er interesse i La Liga-forsvarsspilleren Inigo Martinez, fra en Premier League-storklub. Det er Pep Guardiola og Manchester City som har den 26-årige spanske forsvarsspiller i kikkerten.

(Photo by Denis Doyle/Getty Images)

Grunden til at Manchester City formentlig skal ud og forstærke midterforsvaret, er måske grundet en hændelse i sidste Manchester City-kamp. Den belgiske Manchester City-kaptajn Vincent Kompany, måtte endnu engang udgå fra kampen med en skade.

Det er helt tydeligt at Pep Guardiola helst ville stille op med Vincent Kompany og Nicolas Otamendi. Det er bare sjældent muligt fordi at Kompany har de store problemer, med at han gang på gang ender på sidelinjen grundet en skade.

Sportlens skriver så Guardiola formentlig har planer om, at Inigo Martinez så kan blive Nicolas Otamendis makker. Manchester City har dog også vist interesse i West Bromwich-forsvarsspilleren Jonny Evans.

Inigo Martinez passer formentlig bedre til spillestilen, som Pep Guardiola har hos Manchester City. Da Martinez kommer fra spansk fodbold, hvor han også er vant til at bygge spillet op nede fra bagerste række.

Derfor kunne den 26-årige spanske forsvarsspiller formentlig godt passe direkte ind, på det yderst velspillende Manchester City-mandskab. Real Sociedad-stjernen er formentlig også billigere at sikre sig, end Jonny Evans på nuværende tidspunkt.

Hvem er billigst for Manchester City?

Sportlens skriver at Jonny Evans forventede at koste omkring 270.000.000 kroner, og den pris kunne godt stige. Imens at Inigo Martinez har en frikøbsklausul i sin kontrakt, som ligger på omkring 235.000.000 kroner.

Derfor må det forventes at Pep Guardiola foretrækker at hente en landsmand til Etihad Stadium, frem for nordirske Jonny Evans. Både fordi Martinez som nævnt formentlig passer bedre ind i Guardiolas spillestil, og så er han billigere.

Læs også: Real Madrid-profil fastslår: Jeg skal ingen steder!