Premier League er i gang, ligesom den næstbedste engelske fodboldrække The Championsship også er startet. John Terry er ny mand i den liga. Han spiller for den tidligere Premier League-klub Aston Villa og skal forsøge at skaffe klubben flere sæsoner i den bedste engelske fodboldrække. Indtil videre har han dog fået opmærksomhed for noget lidt andet. 

Af David Paris 

John Terry-fans kunne i går blive overraskede på diverse sociale medier. Flere billeder af midterforsvareren med en smuk yoga-instruktør er gået verden rundt og mange kritiserer stjernen for ikke at være professionel nok.

John Terry kom til Aston Villa fra Chelsea fra en fri transfer efter 19 år i London-klubben. Af den grund skulle man tro, ligesom som så mange andre fodboldspillere, at han ville drosle lidt ned og ikke tiltrække så meget opmærksomhed. Og det har Terry også gjort – med fodbold i den næstbedste engelske fodboldrække. Opmærksomhed er der dog alligevel kommet.

Han har dog andre fornøjelser og de ses på de næste sider, hvor de kan se en (næsten) komplet billedserie af Terry og en ukendt yoga-instruktør.

Alle billeder er fra det engelske medie The Telegraph.

Billedet er taget i en presse-konference-rum

Den engelske klub Aston Villa har været gennem nogle hårde økonomiske år, men er de virkelig så hårdt presset, at når der ikke er presse-konference, så bruger de selvsamme rum til yoga-og-træningsrum. Det ror vi næppe. Hvad er så det næste? Frokost serveret til spillerne serveret i vaskerummet? Vi ved helt seriøst ikke, hvad der sker.

 

Narcissismen

Dette billede er helt hen i vejret. Måske har John Terry sagt ja til at få dette billede postet, men endnu værre, og det som vi tror er tilfældet, så var dette billede rent faktisk midterforsvarerens egen ide. Terry er kendt som Captain, Leader, Legend – oversat til: Kaptajn (anfører), leder, legende. Tre titler som englænderen bestemt ikke lever op til med dette billede.

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side