Udstrålingen

Er det virkelig nødvendigt for John Terrys arme af blive så udstrakte. Det er virkelig en dramatisk den tidligere Chelsea-spiller har bragt sig selv i og det formår han virkelig at udstråle med disse armbevægelser.

Han har den forkerte trøje på

Meget mærkelig trøje for en midterforsvarer. Han har nummer 17 på trøjen, hvilket egentlig er Micah Richards trøje. Det får os til at tænke på, om det overhovedet var ham, skulle til yoga-undervisning med en flotte instruktør. Måske har han snydt sig til alene-undervisning. Normalt har Terry nummer 26 – men måske har han bare spildt lidt marmelade til morgenmaden på sin egen…

Brystvorterne

Vi bevæger os over i den lidt mere frække side af billedet nu. Ironisk nok er Aston Villas kamptøj – også træningstøjet sponsereret af et firma kaldt Under Armour – hæhæ. Hans trøje ser nemlig utrolig, både stram, men også gennemsigtig ud, og det gør altså, at vi kan se hans brystvorter, der titter en lille smule frem. Væk med dem Terry. Vi ved i det mindste, at selvom den tidligere Premier League-klub måske ikke har så mange penge, så virker air conditionen i presse-konference-lokalet i hvert fald.

Terry der ses i en ikke Chelsea-trøje

John Terry er i sandhed en ægte Chelsea-legende. Han har siden ungdomsårene spillet for klubben og har næste siden debuten for førsteholdet i 1998 været fast mand i midterforsvaret. Han har vundet flere Premier League-titler og har også kunnet fejre både Champions League- og FA Cup-triumfer. Af den grund er det overraskende at se legenden blive fotograferet i andet end Chelsea-tøj, som er blevet en del af hans DNA.