VM begynder faktisk i dag. Her er en liste over de unge spillere du specielt skal holde øje ved denne sommer. Selv tak. 

Hirving Lozano: PSV & Mexico

Lozano har i denne sæson fået sit gennembrud i PSV. Den mexicanske kantspiller er blevet en del af førsteholdet, efter han skiftede til Europa fra Pachuca sidste sæson.

Lozano har lavet 17 mål i 29 kampe og det har hjulpet Lozano til at vinde mesterskabet. Derudover er han også blevet en vigtig del af det mexicanske landshold. Ja, der er meget kvalitet at holde øje med.

Pione Sisto: Celta Vigo & Danmark

 (Photo by Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images)

Ugandiske Pione Sisto begyndte sin karriere med Midtjylland, men nu er han skifte til spanske Celta Vigo, hvor han gør det yderst godt. i Midtjylland lavede han 20 mål i 90 kampe og det førte til en udtagelse til landsholdet.

Selvom de flest øjne vil være på Christian Eriksen så er Sisto i den grad værd at holde øje med.

Sergej Milinkovic-Savic: Lazio & Serbien

Den 23-årige navn er nok kendt for Manchester United og deres fans.  Han er længe blevet kædet sammen med et skifte til klubben, fordi han bliver sammenlignet med Paul Pogba. I de sidste to sæsoner har han imponeret for Lazio i Serie A. Nu får han chancen for det serbiske landshold, der ikke er gået videre fra gruppespillet siden 1998.

Endnu en af de unge spillere, som vi skal holde øje med denne sommer.

Hakim Ziyech: Ajax & Marokko

Han er en del af Ajax store talentmasse og har været fast på holdet siden 2016. Som offensiv midtbanespiller laver han masser af mål og assists i den hollandske liga. Derfor er blevet kædet samemn med et skifte til Liverpool og nu også udtaget til det marokkanske landshold.