Vi fortsætter med at varme op til VM 2014 i Brasilien, ved at kigge lidt på de forskellige landsholdstrøjer til slutrunden. Denne gang er turen kommet til gruppe B som består af: Spanien, Holland, Chile og Australien. Gruppe B har altså to kæmpe favoritter i form af Spanien og Holland, som bl.a. mødte hinanden i finalen ved VM 2010 i Sydafrika, med Spanien som vinder. Udover de to favoritter har vi Chile som spiller en spændende form for fodbold med mange livlige spillere og de suveræne underdogs fra Australien, som skal se om de kan drille nogle af de store drenge.

Spanien

Første hold på dagsordenen er de forsvarende verdens- og europamestre fra Spanien. De kommer til VM for at forsøge og forsvare VM titlen, med deres fantastiske Tiki-Taka fodbold. Spanien stiller til VM 2014 i Brasilien op i en klassisk rød hjemmebanetrøje, som grundet triumfen ved VM i 2010, er blevet udstyret guld Adidas striber og guld logo. Til hjemmebanetrøjen er der røde short og røde strømper, som ligeledes er udstyret med guld detaljer. Udebanetrøjen er populær blandt mange fans, den er sort med neon gule detaljer. Til udebanetrøjen er der sorte shorts med neongule detaljer og sorte strømper, hvor hele foden er neon gul. Alt i alt et par fine trøjer, som helt sikkert ved klæde de forsvarende verdens- og europamestre godt til VM i Brasilien.

Hvis du holder med Spanien eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Holland

Næste hold i gruppe B er Holland, der som nævnt var finalister ved VM 2010 i Sydafrika. Holland har med Louis Van Gaal i spidsen vist god form og de vandt da også deres VM kvalifikationsgruppe meget sikkert. De kommer til VM med et meget rutineret hold, som skal forsøge at erobre VM titlen. Holland stiller op i en helt klassisk hjemmebanetrøje, i orange og uden nogle detaljer. Til hjemmebanetrøjen er der hvide shorts og orange strømper. Der er lidt mere at komme efter på udebanetrøjen, som til VM 2014 har fået et fedt design. Udebanetrøjen er blå som bliver mørkere ud mod siderne af trøjerne. Til den blå udebanetrøje er der mørkeblå shorts og mørkeblå strømper.

Hvis du holder med Holland eller bare syntes at de har nogle fede trøjer – så kan de købes lige her.

Chile

Chile er et af de hold, som mange glæder sig til at se ved VM 2014 i Brasilien. Det er et hold som spiller meget friskt og offensivt fodbold. Med stjerne som Alexis Sanchez, der til daglig spiller i Arsenal trøje og Arturo Vidal fra Juventus, skal Chile se om de kan tage point fra Spanien og Holland og sikrer sig videre deltagelse i turneringen. Chile stiller til VM 2014 op i en klassisk hjemmebanetrøje fra Puma, som er rød med hvide detaljer og blå. Til hjemmebanetrøjen er der blå shorts og blå strømper. Udebanetrøjen må også siges at være meget enkel og klassisk. Den er hvid med røde og blå detaljer. Til udebanetrøjen er der hvide shorts og blå strømper, som passer godt til den enkle udebanetrøje.

Australien

Det sidste hold i gruppe B er Australien. Australien må for alvor siges at være underdogs i gruppe B. De skal jagte point mod nogle af de helt store hold og alle point de tager vil være en overraskelse. Australien har dog et landshold, som er klar til at slås for point og de har bestemt ikke bare tænkt sig, at give op på forhånd. Australien stiller til VM 2014 op i en gul hjemmebanetrøje med grøn krave. Til hjemmebanetrøjen er der grønne shorts og hvide strømper. Udebanetrøjen er mørkeblå med guld detaljer. Der er mørkeblå shorts og strømper med til udebanetrøjen.