Wayne Rooney tror at hans tidligere holdkammerat Cristiano Ronaldo er opsat på at score flere mål for Real Madrid.

Ronaldo indhentede for nyligt Rauls forhenværende rekord som værende den Real Madrid spiller, der havde scoret flest mål for kongeklubben.

Rooney, som spillede sammen med Ronaldo fra 2003 til 2009, indrømmer at han er ganske misundelig på hans tidligere holdkammerats rekord.

Det er en stor opnåelse, og Cristiano har kæmpet hårdt. Det er virkeligt utroligt, hvor mange mål han har lavet for Real. Han fortjener en hyldest for at opnå den rekord. Jeg er sikker på, at der venter endnu flere mål.

Der er kun to spillere i verden, som kan gøre disse ting. Den ene er Cristiano Ronaldo og den anden er Lionel (Messi, red.)

Stor kritik – Scorer for få mål

Wayne Rooney er selv blevet kritiseret for at score for få mål i Manchester United, men angriberen er blevet lagt ind i en mere defensiv rolle under Louis van Gaal, og det kan have været en medvirkende faktor for Rooneys målfattighed på det seneste.

Manchester United spiller i morgen hjemme på Old Trafford mod rivalerne fra byen, Manchester City. Du kan se kampen på TV3+ fra klokken 15.05.