Arsene Wenger og Arsenal blev for nylig enige om en kontrakt, der binder den franske træner til to år mere i London-klubben. Wenger har tilsyneladende allerede også lagt planer for den kommende sæson.

COPENHAGEN, DENMARK – NOVEMBER 02: Riyad Mahrez of Leicester City runs with the ball during the UEFA Champions League match between FC Copenhagen and Leicester City at Telia Parken Stadium on November 02, 2016 in Copenhagen, Denmark. (Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

Algeriske Riyad Mahrez hentede sammen med Leicester City guldet hjem til klubben i 2016, og her var han en af holdets helt store profiler.

Efter den sæson blev Mahrez kædet sammen med en storklub, men kantspilleren endte med at blive i klubben trods snak om en mulig afgang.

Læs også: Medie: Franske klubber jagter ny dansk landsholdsspiller

Den gode sæson i 15/16 har dog ikke tilnærmelsesvis afspejlet algerierens niveau i denne sæson. Men der er stadig interesse fra de store klubber, fordi de ved, Mahrez gemmer på gode kvaliteter.

En af de klubber, som er sat i forbindelse med Mahrez, er Arsenal, og ifølge klubbens manager, Arsene Wenger, kan det hele muligvis ende ud i et bud på algerieren.

Til beIN Sports udtaler den franske manager således:

“Har vi budt på ham? Nej, ikke endnu. Ikke endnu betyder, at det både kan ske eller ikke ske. Jeg synes, at han havde en stor indflydelse på Leicesters sæson i 15/16 (mesterskabssæsonen, red.). Det har været en anderledes sæson i år, men det tager ikke noget fra hans kvaliteter.”

Mahrez ankom til Leicester fra Le Havre i 2014, og har siden da spillet 122 kampe med 30 mål til følge.

Læs også: Perez om Bale: Udelukker ikke et salg for at hente denne stjerne