Det kunne godt ligne, at Alexandre Lacazette denne sommer skifter til Arsenal. I hvert fald, hvis rygterne holder stik. Længe har der været fokus på de franske angribere, som må siges at have været leveret for fulde kraft i denne sæson.

Alexander Lacazette (til venstre i billedet) jubler sammen med Sergi Darder (centralt i billedet) i forbindelse med en Lyon-scoring mod Monaco. Foto: Reuters/ Robert Pratta

Det er dog ikke Antoine Griezmann eller Kylian Mbappé, som Arsenal-manageren er ude efter i denne omgang. Det rapporterer The Sun.

Derudover fortæller mediet også, at Arsene Wenger er rejst en tur til Frankrig, hvor han har forhandlet en aftale på 50 mio. pund i hus, således han kan sikre sig Lacazette.

Læs også: Ovenpå FCK’s vanvittige sæson: Danmark tæt på ekstra Champions League-plads

Lyons præsident vil dog ikke af med målmaskinen så let. Den 26-årige angriber er i øjeblikket på landsholdssamling. Denne sæson har været særdeles succesfuld for Lacazette. Angriberen står noteret for 37 mål i 45 kampe i den forgangne sæson.

Lacazette meldte i sidste måned ud, at han ser sig selv hos en klub i Champions League i fremtiden, hvilket Arsenal dog ikke kan tilbyde i den kommende sæson, da de sluttede Premier League-sæsonen med en meget skuffende 5. plads, der kun giver adgang til Europa League.

Det helt store spørgsmål ift. et muligt skifte er, om det lykkedes Arsenal og Wenger at overtale angriberen alligevel.

Læs også: Fire klubber er ligeglade: Vil aktivere Ronaldos frikøbsklausul