Arsenal-manager, Arsene Wenger, ser ud til at give fortsætte med at give chancer til unge spillere. I forbindelse med torsdagens Europa League-kamp imod hviderussiske BATE Borisov, har han valgt at tilføje tre potentielle debutanter til truppen.

(Photo by Clive Rose/Getty Images)

Der bliver muligvis givet debut til Charlie Gilmour, Vlad Dragomir og Marcus McGuane torsdag aften, når Gunners møder BATE Borisov i Europa League-gruppespillet.

Wenger har endnu engang udtaget Reiss Nelson, Joe Willock og Josh Dasilva, som alle har fået chancen for førsteholdet i denne sæson.

– Gilmour er en forsvarsspiller eller central midtbanespiller, fortalte den franske træner på en pressekonference forud for aftenens kamp (Arsenal.com).

– McGuane er en defensiv midtbanespiller, men han kan også spille wingback eller midtstopper til træningen, tilføjede franskmanden.

– Vlad Dragomir er en rumænsk dreng. Han har været hos os i et par år. Han er en 10’er. Minder meget om Wilshere, venstrebenet og kreativ.

Det er dog utænkeligt, at der bliver givet debut til alle spillere, da Wenger også har et stærkt hold med til Borisov.

– Jeg sagde mandag aften, at jeg vil spille med et erfarent hold med unge spillere på bænken, fortalte den aldrende træner.

– Vi har et meget tæt program, og dette er en vigtig kamp. Derfor er der formentlig kun én eller to spillere, som vil være en del af startopstillingen.

Arsenal begyndte sin rejse i Europa League med en hjemmesejr på 3-1 hjemme mod Köln, der havde taget over 20.000 tyske fans med til den engelske hovedstad.

Arsenals trup i Hviderusland:

Ospina, Cech, Macey, Mertesacker, Holding, Mustafi, Wilshere, Elneny, Maitland-Niles, Walcott, Giroud, Nelson, Willock, McGuane, Dasilva, Akpom, Gilmour, Debuchy.