Den franske berømte og berygtede træner, Arsene Wenger, har ikke planer om at lade sig pensionere sig endnu. Men der sås tvivl om hans fortsættelse hos Arsenal.

Arsene Wenger smiler. Han er formentlig godt tilfreds. Læs hvorfor længere nede. (Getty Images)

af Emil Plovgaard

Der har igennem længere tid været stor tvivl om hvorvidt Arsenal-manager Arsene Wenger ville fortsætte som træner, eftersom hans kontrakt udløber ved slutningen af denne sæson.

Mange Arsenal-fans vil gerne af med franskmanden efter onsdagens 5-1 nederlag på Allianz Arena mod Bayern München, og det har fået flere eksperter til at tvivle på en eventuel forlængelse.

LÆS OGSÅ: PL-dommer kommer for alvor til at tjene penge

Franskmanden udtaler i et interview med BBC, at han gerne vil fortsætte som manager efter sommerferien, men klubben er endnu uvis:

“Jeg føler ikke, jeg har fået nok, så jeg er også manager i næste sæson. Dog ved jeg ikke om det bliver her eller et andet sted. Lige nu er Arsenal det vigtigste, og ikke min fremtid.”

Wenger afviser også flere rygter om intern uro hos Arsenal-truppen:

“Nederlaget udviklede sig ikke til et skænderi i omklædningsrummet. Alle var meget skuffede efter kampen, men der var ikke deciderede problemer.”

Wenger udtaler endvidere, at der efter alt at dømme skal træffes en beslutning om hans videre færden i marts eller april.

LÆS OGSÅ: Officielt: Southampton henter tidligere Juventus-spiller til klubben