Den 26-årige Sampdoria-angriber Luis Muriel rygtes væk fra Serie A, og mod Premier League. Det er West Ham som ifølge et italiensk medie er på jagt efter en ny angriber.

Af Lasse D. Drescher

Det italienske medie Tutto Mercato Web skriver at Premier League-klubben West Ham er på jagt efter en angriber. Spilleren som West Ham skulle have stor interesse i spiller til dagligt for Serie A-klubben Sampdoria.

(Photo: Getty Images)

Det er den 26-årige columbianer Luis Muriel, som rygtes mod Premier League. Sampdoria-angriberen har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til Premier League. Det er dog aldrig blevet til en afsluttet handel.

West Ham havde Simone Zaza i sidste sæson, på lån fra Serie A-giganten Juventus. Det var dog ingen succes, og derfor må West Ham ud og finde en anden angriber. Andy Carroll har været den foretrukne angriber.

Det forventes dog at West Ham ikke vil bruge den store englænder, fordi han ikke laver nok mål. Der er dog en anden angriber, Diafra Sakho som også har spillet lidt. Sakho har dog heller ikke formået at imponere meget.

Hvem bliver den nye angriber?

Derfor har det i en lang periode stået klart, at West Ham og Slaven Bilic har stor interesse i at hente en målfarlig angriber til klubben.

Tutto Mercato Wb forventer at Sampdoria-angriberen vil koste West Ham, omkring 195.000.000 kroner at hente væk fra Sampdoria.

Premier League-klubben har samtidig vist interesse i Muriels landsmand Carlos Bacca. Bacca afviste dog West Ham, og derfor blev de nødt til at kigge mod nye alternativer.

Læs også: Vanvid: Zlatan har stadig en rolle at spillei Utd