Unge spillere er i stadig stigende grad en vigtig del af moderne fodbold, og nogle af de største klubber i verden investerer hvert for flere og flere penge i ungdommen. 
AF KRISTIAN PARIS

Det er også tilfældet for nyrige AC Milan, der på holdkortet og lønningslisten har skrevet en af de bedste, unge keepere i Europa i øjeblikket.

Navnet er Ginaluigi Donnarumma og det italienske Corriere dello Sport hævder, at wonderkiddet er ved at skrive under på en ny kontrakt med AC Milan, der  netop har fået nye, kinesiske og rige ejere.

Europas topklubber, deriblandt Man Utd og Real Madrid lægger bestemt ikke skjul på deres interesse i unge Donnarumma, der siden han brød igennem på Serie A klubbens førstehold i 2015, har leveret solide præstationer uge efter uge.

Det har medført, at italieneren nu ser ud til at forlænge med AC Milan.

Italy Training Session And Press Conference

Man City er også en af de klubber, der meldes interesseret i Donnarumma. Men Pep har netop sikret sig Ederson, hvorfor han nok ikke ønsker at hente endnu en klasse keeper.

Real Madrid derimod er en af de lidt mere seriøst bejlere til målmanden. Der har længe hersket tvivl om klubbens førstemålmand Keylor Navas’ kvaliteter, hvorfor hovedstadsklubben er blevet kædet meget sammen med Man Utds David de Gea og Chelseas Thibaut Courtois.

På den måde er Donnarumma også en mulig afløser for de Gea, hvis spanieren altså noget overraskende vælger at forlade Old Trafford til fordel for hjemlandet og Santiago Bernabeu.

Men slår adskillige italienske medier fast, at den kun 18-årige teenager har sat sin signatur på en ny kontrakt med klubben, hvis nuværende aftale udløber i 2018.

AC Milan v AS Roma - Serie A

Men Donnarumma ønsker angiveligt mere end, hvad han er blevet tilbudt i PSG. Og det beløb er over 40 millioner om året…

Men hvis Donnarumma alligevel skulle forlade San Siro har teenageren angiveligt en frikøbsklausul på trekvarte milliard…