Den danske storklub fra FC København forsøger angiveligt at styrke defensiven med en af europæisk fodbolds lysende talenter.

Af Anders Lang Jensen

 

Det er den 18-årige polske ungdomslandsholdsspiller Sebastian Walukiewicz, som københavnerne ifølge flere polske medier kigger på. Og FC København er langt fra den eneste bejler til stortalentet.

De Gea forlader Old Trafford: Her er Uniteds stjerne-afløser!

På rygteplan er den eftertragtede polak blevet kædet sammen med storklubber som FC Barcelona, Arsenal og Liverpool. Senest skulle Serie A-klubben Genoa og altså FC København have sluttet sig til Walukiewicz’ bejlere. Og ifølge de polske pressekilder skulle italienerne og danskerne pt. udvise den største interesse.

Den danske avis B.T. har været i kontakt med FC København-manager Ståle Solbakken. Han ønsker dog ikke at kommentere på rygtet.

 

På spørgsmålet om, hvorvidt Ståle Solbakken og FC København har kendskab til den eftertragtede polske spiller, lyder svaret ganske køligt: ”Vi kender alle spillere i verden!”

Sebastian Walukiewicz er en stor fyr på 1,88 meter. Han er fast mand i midterforsvaret hos Pogon Szczecin. De er placeret på en sjetteplads i den bedste polske række. Måske er han at finde i dansk fodbold inden længe, hvor FCK altså bider skeer med de største klubber i verden.

MONSTER KONTRAKTTILBUD: De Gea skifter klub til sommer!