(Photo: Getty Images)

Den tidligere F.C. Barcelona og Bayern München-træner Pep Guardiola overtog det varme sæde i Manchester City den 1. februar i år 2016 og den verdenskendte træner har haft rigeligt at se til i den blå del af Manchester.

Af Nico Qazi

Hvis der er en person der både har spillet og trænet med store spillere, er det sikkert at sige at Pep Guardiola har mulighed for at være den person. Man kan eksempelvis tale om nogle af de spillere som han har arbejdet med i Barcelona i form af Iniesta, Messi, Puyol, Mascherano, Busquets og listen fortsætter.

En spiller man derimod heller ikke kan komme uden om at nævne er 37-årige Xavi Hernández Creus, alias Xavi, som i øjeblikket tørner ud for Al Sadd SC i Qatar.

LÆS OGSÅ: GRINAGTIG HANDLING FRA CHELSEA LEGENDE

Pep er kendt for at danne et tæt bånd til sine spillere. Han holder fortsat kontakten med enkelte, selv efter han stopper med at arbejde i klubberne og han har tydeligvis et meget tæt bånd til Xavi som fortæller følgende til engelske The Sun:

”Jeg er sikker på at han kigger hen over hele Europa, når det gælder forstærkninger til truppen, men jeg forventer også at han kigger i Premier League.

Jeg snakker med Pep, og jeg ved at han tænker meget på vigtigheden i at skrive under med engelske spillere.”

Endvidere tilføjede Xavi følgende om Tottenhams engelske Dele Alli:

“I øjeblikket er han den bedste engelske spiller der findes og også en af de bedste I Europa, altså Dele Alli. Vi følger med i en meget speciel spillers udvikling. Teknisk er han den slags spiller som Pep foretrækker, den slags spiller som passer ind i spillestilen på de hold som Pep styrer.”

Dele Alli har i denne sæson scoret 26 mål og lavet 14 assists i 64 kampe for Tottenham Hotspur i en alder af 21 år. Det kommer derfor som ingen overraskelse at der er flere klubber som er ude efter den unge englænders underskrift.

Tror du Dele Alli er hvad Manchester City mangler i øjeblikket? Send os dit svar i kommentarfeltet.