Højre back- Juanfran – Atletico Madrid

 (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)

Selvom Juanfran har rundet 32 år, er han stadig blandt de bedste højrebacks i hele verden. Han er blevet symbolet på Diego Simeones succes i Atletico Madrid og han præsterer bare igen og igen på topklasse-niveau. Han har stadig mange år tilbage på øverste niveau og måske turen snart går til England eller Tyskland, hvor fodboldkulturen er en lidt anden

Andre muligheder: Glen Johnson, Joel Ward, Rafinha

Midterforsvarer – Jose Gimenez – Atletico Madrid

Gimenez er kun 22 år, men den spanske midterforsvarer har allerede etableret sig på aller øverste hylde. Han er fast mand på det succesfulde Atletico Madrid-mandskab og siden gennembruddet for cirka to år siden, har han fået tilbud fra stort set alle topklubber rundt omkring i Europa. Hans kontrakt udløber til sommer og derfor kan der meget vel være kamp og hans underskrift til januar-transfermarkedet, hvor der går rygter om, at Premier League-klubberne Arsenal og Manchester United er topkandidater til at sikre sig den spanske landsholdsspillers underskrift.

Andre muligheder: Stefan de Vrij, Neven Subotic

Midterforsvarer – George Chiellini – Juventus

Foto: Lukasz Skwiot / Foto Olimpik

Den italienske midterforsvarer George Chiellini er på trods af sine hele 34 år, stadig blandt de aller bedste midterforsvarer, ikke bare i Italien, men i hele verden. Han har gennem de sidste 10 år domineret italiensk national og international fodbold og er blandt hovedårsagerne til Juventus’ succes de seneste par år. Han er styrmanden i tre-back-kæden i Juventus, som den nuværende Chelsea-træner Antonio Conte for et par sæsoner siden implementerede i Serie A-klubben, der også kaldes ‘Den Gamle Dame’. Om han forlænger med klubben er uvist, for det er ikke sikkert, at han har så forfærdeligt mange år tilbage af sin professionelle karriere.

Andre muligheder: Miranda, Robert Huth

Venstre back – Luke Shaw og Daley Blind – Begge Manchester United

Den nuværende Manchester United-træner Jose Mourinho har flere gange vist, at han foretrækker den unge englænder Luke Shaw til at dække venstreback-positionen. Det har henvist den tidligere Ajax-spiller Daley Blind til bænken. Begge spillere har kontraktudløb om mindre end 12 måneder – noget som Manchester United ser ud til at tage meget roligt.

(Photo by John Peters/Man Utd via Getty Images)

Såfremt The Red Devils, som klubben også bliver kaldt, ikke landet en kontraktforlængelse inden januar-transfermarkedet, ja så kan alverdens klubber frit indlede forhandlinger med spillerne, der dermed kan skifte gratis.

Andre muligheder: Faouzi Ghoulam, Domenico Criscito

Brug piletasterne herunder for at komme videre til næste side