Central midtbanespiller – Ander Herrera – Manchester United

Endnu en Manchester United-spiller på listen. Det er Ander Herrera. Den spanske midtbanespiller kom til den røde del af Manchester fra Athletic Bilbao under den daværende træner Luis van Gaal og har siden imponeret. Herrera har dog ikke formået at bide sig fast i en plads blandt de startende elleve under træner Jose Mourinho og han har derfor i Premier Leagues første kampe været henvist til bænken. Flere medier skriver, at han formentlig snart forlænger med klubben, men såfremt han ønsker regelmæssig førsteholdsfodbold, så burde han måske kigge sig om efter et andet sted at spille fodbold.

(Photo by Matthew Peters/Man Utd via Getty Images)

Andre muligheder: Emre Can, Jack Wilshere, Maroune Fellaini

Central midtbanespiller – Andres Iniesta – Barcelona

Andres Inieste kan med sandhed betragtes som en af de største fodboldspillere i nyere tid. Den spanske midtbanespiller har været en del af Barcelonas førstehold i en mennskealder og han ser tilsyneladende aldrig ud til at stoppe. Det er formentlig ikke hjernen, der siger stop, men mere fysikken og benene og landsholdsspiller må nok sande, at han ikke har så mange år tilbage i kroppen. Han har kontrakt udløbet med den catalanske storklub til sommer og måske er det der på tide, at lade de yngre kræfter tage over – og måske tage til USA eller Kina?

Andres Iniesta er en kæmpe figur på Barcelonas midtbane.(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Andre muligheder: Fernandinho, Jao Moutinho, Santi Cazorla

Offensiv midtbanespiller/kant – Isco – Real Madrid

Isco er nok blandt de mest undervurderede spillere på denne klode. Siden ankomsten til Bernabeu fra Malaga har han konstant været rygtet væk fra hovedstadsklubben, fordi han angiveligt ikke har passet ind. Han har tilbragt meget tid på bænken, men denne sæson ser ud til at være hans – han har bidraget med flotte mål og gode assists i de første par kampe og såfremt Real Madrid ønsker at være dominerende i Spanien og Europa de næste par år, kunne Isco meget vel, blive en vigtig mand.

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Andre muligheder: Ross Barkley, Max Meyer, Arjen Robben

Brug piletasterne herunder, hvis du vil videre til næste side