Offensiv midtbanespiller/kant – Mesut Ozil – Arsenal

(Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Mesut Ozils assists for sin tid i Arsenal har gjort han til assists-konge i resten af Europa. Der er dog stadig den gruppe af kritikere der mener, at den tyske offensiv-spiller ikke arbejder hårdt nok på banen og ofrer sig defensiv, når holdet virkelig har brug for det. Inden han kom til Emirates Stadium vandt han trofæer i Real Madrid og i London-klubben er det ikke rigtig blevet til andet end et par pokaltitler. Det kunne han måske godt ville lave om og derfor kunne han undlade at forlænge sin kontrakt med The Gunners som klubben også bliver kaldt.

Andre muligheder: Juan Mata, Hatem Ben Arfa

Angriber – Alexis Sanchez – Arsenal

Endnu en Arsenal-spiller på listen er Alexis Sanchez, der allerede i dette transfervindue var tæt på at forlade London-klubben. Den chilenske angriber har længe været rygtet væk og i sidste øjeblik kunne han have skiftet til Manchester City, der dog ikke ville lade kantspiller Raheem Sterling gå den anden vej.

Andre muligheder: Mario Balotelli

Angriber – Lionel Messi – Barcelona

(Photo by Amilcar Orfali/LatinContent/Getty Images)

Selveste Lionel Messi har kontrakt-udløb. For få år siden ville ingen have kunne forstillet sig, at den argentinske troldmand nogensinde kunne få sig selv til at forlade sit elskede Barcelona. I dag er virkeligheden dog en anden. Kunne han blive fristet til at skifte Manchester City, hvis de byder de rigtige penge eller måske en skifte til Kina eller USA ville være den rigtige løsning for den tidligere verdens bedste fodboldspiller.