Af Anders Lang Jensen

Pengene i den engelske Premier League er gennem de sidste år udviklet sig til at blive normalt for selv de mindste klubber i ligaen. Det betyder helt sindssygt mange transfers i den engelske fodboldliga.

Photo by Michael Regan/Getty Images

Mens der er store handler falder enkelte også dårligt ud. Der har været mange store transfers i sommerens transfervindue, og enkelte er faldet helt igennem. De dyre beløb betyder høje forventninger, og nogle spillere lever ganske enkelt ikke op til disse.

Her kigger vi nu mod et hold bestående af elleve spillere, som alle har været mere eller mindre et flop. Der er spillet næsten halvdelen af sæson indtil nu, hvorfor det må siges at være tid til en statusopdatering på de dyre drenge i fodboldverdenen.

GK – Joe Hart (West Ham)

Den engelske landsholdskeeper skulle finde formen i Premier League igen, men sammen med resten af West Ham-holdet har sæsonen været helt igennem horribel.

RB – Pablo Zabaleta (West Ham)

Argentineren kom til fra Manchester City, fordi han ikke havde niveau. Det samme kan siges om opholdet i London indtil videre. Højrebacken kan dårligt nok spille sig på holdet.

(Photo: Getty Images)

CB – Antonio Rudiger (Chelsea)

Den tyske midtstopper kom til fra italienske AS Roma. Det dyre sommerindkøb har dog ikke helt fundet sig til rette i Antonio Contes tremandsforsvar.

CB – Victor Lindelof (Manchester United)

Vores svenske nabo har ikke leveret siden det dyre skifte fra Benfica. Ligner en mand, som virkelig har brug for ro og tid.

LB – Andy Robertson (Liverpool)

Kom til fra Hull City, men har nærmest ikke gjort noget væsen af sig. Moreno sidder tungt på pladsen under Klopp, og dét siger ikke så lidt omkring skottens niveau.

RM – Jacob Murphy (Newcastle)

Den 22-årige offensivspiller kom til fra Norwich i et dyrt indløb for Newcastle. Det er dog blot blevet til 3 optrædener i Premier League.

Photo by Ludvig Thunman/EuroFootball/Getty Images

CM – Gylfi Sigurdsson (Everton)

Den islandske stjerne var Evertons helt store stjerneindkøb, men har godt ikke lignet den Gylfi, man så i Swansea. Der er plads til forbedring for den kreative midtbanemand.

CM – Davy Klaassen (Everton)

Hollandsk midtbanestjerne dog uden succes. Sammen med Everton har sæsonen indtil nu været et sandt mareridt.

LM – Marko Arnautovic (West Ham)

Den kontroversielle stjerne blev spået den helt store succes i London-klubben, men West Ham har ikke fået noget som helst ud af den tidligere Stoke-spiller.

ST – Wayne Rooney (Everton)

Der var opmærksomhed nok, da United-legenden vendte hjem til barndomsklubben i sommers, men englænderen har langt fra formået at være afgørende og sætte sit præg på Everton-mandskabet. Skuffende…

ST – Kelechi Iheanacho (Leicester)

Den afrikanske spydspids kom dyrt til fra Manchester City, men siden sommerskiftet har den lynende hurtige angriber langt fra spillet sig til en fast plads i front hos eventyrholdet.