Real Madrid har så længe nogen kan huske været en af de to dominerende klubber i spansk fodbold. Sammen med den catalonske storklub, Barcelona, har hovedstadsklubben kæmpet en indædt kamp for erobre sig Spanien og have monopol på mesterskabet. 

AF KRISTIAN PARIS 

Selvom de på en måde har ladet Barcelona komme tilbage i kampen om La Liga trofæet, gør det ikke noget, når man er er i Champions League finalen.

Under lederskab af klublegenden Zinedine Zidane, har Los Blancos, som de også bliver kaldt, opnået alverdens milepæle og slået alverdens rekorder. Det kan bare ikke stoppe.

Takket været deres 4-2 semifinale sejr over de evige rivaler fra Atletico Madrid, kan Real Madrid nu tilføje endnu en milepæl til deres altid voksende CV, eftersom klubbens sejr blev sikret af Isco onsdag aften på Vicente Calderon Stadion.

For dem, der er interesseret lykkedes det faktisk Bayern at sætte selv samme rekord mellem 16.
marts 2013 og femte april 2014.

 (Photo by Angel Martinez/Real Madrid via Getty Images)

Den første rekord der blev sat, er klubben nu har sat rekord ved ikke at have tabt en europæisk kamp i hele 19 kampe. De er også den første klub, der når Champions League finalen to år i træk siden Manchester United formåede det tilbage i 2008 og 2009.

De kan derudover også blive den første klub til at forsvare deres Champions League titel, eftersom ingen klub nogensinde har formået at vinde verdens fineste klubturnering to år i træk.

Det kan de selv afgøre, for den tredje Juni i Cardiff, går det nemlig løs, når Champions League finalen 2017 skydes igang.

Derudover mangler klubben kun tre kampe i ligaen.  I øjeblikket ligger de nummer to, a point med Barcelona, der dog har spillet én kamp mere end hovedstadsklubben.