Real Madrids træner, Zinedine Zidane, frygter, at hans spillere vil modtage gule samt røde kort i VM for klubhold. Det kan i værste fald risikere karantæne i kampen mod FC Barcelona om ti dage, hvis Real Madrid-spillerne pådrager sig en advarsel under verdensmesterskaberne for klubhold, der afholdes i Emiraterne.

(Photo by Berkan Unlu/Anadolu Agency/Getty Images)

af: Emil Plovgaard

Det kan koste dyrt for Real Madrid. At spillerne af uforklarlige årsager i værste fald kan gå glip af holdets vigtige jule-opgør mod Barcelona, hvis de får advarsler i VM for klubhold.

El Clasico finder nemlig sted på Camp Nou om ti dage.

Real er allerede nu hele otte point bag rækkens nummer 1, modstanderen Barcelona. Derfor er det en kamp, der bare ikke må tabes.

Zidane håber på, at hans spillere holder sig gode venner med dommeren, men føler også, at reglerne er stramme.

Zidane er optimist – men reglerne er for stramme

– Det er en ting, som kan ske (at dommerne giver advarsler, red.), men spillerne har det i hovedet, når de går på banen.

– Det er en smule barskt, at et rødt kort i VM for klubhold har indflydelse på ligaen, men jeg er positiv, og ved, at intet vil ske. Alle mine spillere vil være til rådighed mod Barcelona.

– I øjeblikket tænker vi kun på denne turnering (VM for klubhold, red.).

– Vi vil gøre vores bedste for at vinde turneringen, men det bliver ikke nemt. Og først og fremmest skal vi sikre os, at vi kommer i finalen.

Såfremt Real vinder kampen mod Al Jazira, så venter der modstand fra brasilianske Gremio i finalen.

Mindre tidsforskel og mere hviletid

-Det er ikke som sidste år. Der er mindre tidsforskel, og det er bedre for os.

– Vi har trænet i de sidste to dage, og har studeret vores modstander nøje, men det vigtigste er, hvad vi foretager os [i dag, onsdag].

– Vi har en semifinale foran os, som folk tror bliver en nem opgave, men det tror vi ikke.

– Folk vil gerne spille godt mod Real, og derfor er vi nødt til at være fuldt koncentreret fra første fløjt.