TROYES, FRANCE - MARCH 13: Zlatan Ibrahimovic of PSG in action during the French Ligue 1 match between ESTAC Troyes and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade de l'Aube on March 13, 2016 in Troyes, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

TROYES, FRANCE – MARCH 13: Zlatan Ibrahimovic of PSG in action during the French Ligue 1 match between ESTAC Troyes and Paris Saint-Germain (PSG) at Stade de l’Aube on March 13, 2016 in Troyes, France. (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Søndag aften var Zlatan Ibrahimovich med til at sikre PSG det franske mesterskab for fjerde år i træk. Med fire mål i kampen sprang han desuden sin egen 100 måls barriere. Men meget skal der til for at den 34-årige angriber vælger at blive i den franske storklub i næste sæson. 

Zlatan, der igår var med til at vinde ustyrlige 9-0 mod bundproppen fra Troyes, har kontraktudløb med PSG efter denne sæson.

PSG’s præsident, Nasser Al-Khelaifi, har dog insistereret på at Zlatan bør blive, men hertil har Zlatan ikke meget til overs. På typisk zlatan’sk, svarede svenskeren:

“Jeg tror ikke de kan bytte Eiffeltårnet ud med en statue af mig – end ikke folkene bag denne klub – men hvis de kan, så bliver jeg! Det lover jeg!”

Herefter fortsatte han:

“Jeg har altid haft et godt forhold til fansene og med klubben – de har altid været venlige imod mig. Men som det ser ud nu, skal jeg dog ikke spille i PSG i næste sæson. Jeg har endnu halvanden måned tilbage og jeg nyder det her. Hvad der sker næste år, ved jeg ikke. Men som det ser ud nu, vil jeg ikke være her.”

Zlatan er i Ligue 1-sammenhæng oppe på 115 kampe. Svenskeren har scoret 102 mål, lavet 35 assists, fået 20 gule kort og et enkelt rødt kort.

PSG sendte i sidste uge Chelsea FC ud af Champions League og med gårsdagens triumf i den franske liga, kan franskmændene nu sætte alle styrker ind på sejr i denne prestigetunge turnering – en af de få klubturneringer Zlatan endnu mangler at erobre.

 

Læs her hvilken engelsk klub der har vist størst interesse for Zlatan

Læs her hvor mange tusinder kroner Zlatan tjener om dagen i PSG