I dette indlæg tager vi udgangspunkt i de handler, der er blevet fuldført i dette transfervindue, efter de ikke blev gennemført i sommers. Tag et kig på dem nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Virgil van Dijk

 (Photo by Michael Steele/Getty Images)

Det var en meget kontroversiel jagt, der blev indledt på Southampton Virgil van Dijk i sommers, da Liverpool prøvede at forstærke deres defensive rækker.

Liverpool henvendte sig ulovligt til spilleren og derfor kunne de ikke accepteret et bud på ham, hvorfor de blev nødt til at vente til faren var ovre og byde på ham igen her til vinter.

3. Diego Costa

Costa Atletico

Fra et kontrovers til et andet. Nu er vi i den engelske hovedstad, hvor dramaet mellem Costa og Conte udspillede i sommeren 2017.

Den spanske angriber modtog angiveligt en SMS, hvor han fik at vide, at han ikke var ønsket i Chelsea. Det lykkedes ham ikke at finde en anden klub en Atletico, der dog var bannet for at hente nye spillere indtil 1. januar i dette år.

Derfor er han først blevet en del af klubben for en måneds tid siden.

2. Philippe Coutinho

Coutinho blev tidligere  præsenteret i FC Barcelona. (Photo by David Ramos/Getty Images)

Denne havde vi nok alle forudset komme – bare ikke hvornår. Om der skulle gå et år fra Barcelona indledte jagten til de hentede Neymars landsmand kunne ingen vide.

Det blev til et halvt år, for efter det kunne Klopp og resten af Liverpool ikke stå for presset og den lokkende sum penge som Coutinho blev solgt for.

1. Alexis Sanchez

. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Det blevet meget tydeligt, at Sanchez var fortid på Emirates, da det kom frem, at han ikke ville forlænge sin kontrakt, der udløb til sommer.

Derfor troede mange, at chileneren i dette vindue ville skifte til Manchester City og hans tidligere chef, Guardiola..men sådan blev det som bekendt ikke.

I stedet var det nemlig bysbørnene fra Manchester Utd, der løb af med chilenerens undskrift mod at sende en god sum penge og deres offensivprofil, Henreikh Mhkrtatiyan den anden vej.

Andre navne på listen kunne også være: 

Adrien Silva fra Sporting til Leicester

Diafro Sakho til West Ham

Ross Barkley til Chelsea