Fodboldmål til haven

Fodboldmål til haven – Solen er begyndt at smile ned til os, og dynehyggen skal byttes ud med udendørsaktiviteter. Har du børn, eller er du selv vild med boldspil, er et fodboldmål til haven en fantastisk ting at have.

Et fodboldmål til haven kan bruges til at dække de fleste behov. Hvad enten du har brug for lidt ekstra skudtræning, små tekniske øvelser eller transportable mål, du kan have med i parken, når dig og dine venner skal spille lidt hyggebold. Så er der et mål der passer dig.

Har du børn, er et fodboldmål til haven perfekt til at få dem udenfor, hvad er lettere, end lige at smutte ud i haven og tage et par skud. Nogle bruger træer og potteplanter, men et fodboldmål vil give en anden form for realisme til træningen – og er nu engang sjovere.

Der findes mange forskellige typer mål, og størrelsen på din have har selvfølgelig en rolle at spille. Man kan få små mål, der er i hockey niveau, samt store der er i fuld størrelse.

Fodboldmål til haven – Kvalitet, priser, flytbarhed og størrelser

Det kan være svært at sortere i de mange varianter, derfor har vi gjort det for dig. Vi har her udvalgt nogle, af de bedste mål på markedet pt. Det er alle mål med en fornuftig pris, men samtidig en god kvalitet og lang holdbarhed. Vi giver et bud på 5 mål, der passer til de flestes behov.

Solide og lækre fodboldmål af træ til haven

UPDATE: Vi anbefalede før fodboldmål fra Homegoal, der var en social bevidst virksomhed, der leverede hjemmelavede fodboldmål i høj kvalitet og til fornuftige priser.

Desværre er Homegoal gået i betalingsstandsning, så de er blevet tvunget til at stoppe salget af deres mål. Det er superærgeligt!

Vi har fastholdt beskrivelserne nedenfor, hvis der skulle ske et lykketræf og Homegoal kommer op og køre igen.

I mellemtiden anbefaler vi følgende forhandlere, der også leverer lækre fodboldmål i træ til haven:

  • OK udvalg fra COOP i forskellige størrelser inklusiv flere mål lavet i træ og til ret billige priser kan findes via dette link.
  • OK udvalg fra Legehjulet også store mål op til 300×200 cm – dog ingen mål i træ. Finde Legehjulets udvalg via dette link.
  • Unisport: Et par enkelte superlækre halvpro og nemt transportable fodboldmål men meget lille udvalg fra Unisport. Se deres mål via dette link.

 

Homegoal er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at lave fodboldmål af træ i rigtig god kvalitet på samme tid med at målene ikke koster en formue.

Nedenfor kan du se 3 af Homegoals mest populære mål.

[su_box title=”” style=”soft”]

Pro Senior (kan ikke købes længere da Homegoal er lukket)

Dette fodboldmål er til 8 år +. Ligesom andre mål fra HomeGoal er dette mål håndlavet, og der er sat fokus på høj kvalitet. Den kommer med 3mm tykt net og selve målet er lavet af fyrretræ, og det er så massivt, at fodboldmålet ikke behøver noget fastmontering til jorden.

stort træ fodboldmål til haven

Nedenunder kan du finde en beskrivelse af målet fra HomeGoal.

Vi har fået lov at låne den video, som HomeGoal bruger på deres egen side, og du kan for god ordens skyld ikke købe målet her på siden, men du skal følge linket nedenfor for at finde målet hos HomeGoal.

Dimensioner:

Højde:  160 cm
Bredde:  200 cm
Dybde: 90 cm
Vægt: 19 kg

Prisen i skrivende stund er 1.019 kroner + fragt 39 kroner, og ved køb af to mål er der relativt mange penge at sparre. For 2 fodboldmål er prisen 1.669 kroner.

[/su_box]

[su_box title=”” style=”soft”]

PRO Junior (kan ikke købes længere da Homegoal er lukket)

Et Pro Junior fodboldmål anbefales til børn  fra 6 år og op.  Fodboldmålet er lavet af fyrretræ, og er et solidt og smukt fodboldmål.

fodboldmål i fyrretræ

Homegoals egen beskrivelse:

Vi har fået lov at låne den video, som HomeGoal bruger på deres egen side, og du kan for god ordens skyld ikke købe målet her på siden, men du skal følge linket nedenfor for at finde målet hos HomeGoal.

Dimensioner:

Højde:  140 cm
Bredde:  175 cm
Dybde: 80 cm
Vægt: 15 kg

Prisen i skrivende stund er 869 kroner + fragt 39 kroner, Ved køb af 2 mål er prisen 1.469 kroner, dvs du sparrer 269 kroner.

Pro Junior fodboldmålet findes også i en hvid version.
[/su_box]
[su_box title=”” style=”soft”]

Classic Micro fodboldmål (kan ikke købes længere da Homegoal er lukket)

Dette er endnu et lækkert mål fra Homegoal. Det er dog markant mindre, og det er egnet til mindre børn (3+) og det er også et rigtig godt mål til gården eller rækkehusets lille have, da det er et mål, der ikke fylder meget.

fodboldmål til små børn

HomeGoals egen beskrivelse


Vi har fået lov at låne den video, som HomeGoal bruger på deres egen side, og du kan for god ordens skyld ikke købe målet her på siden, men du skal følge linket nedenfor for at finde målet hos HomeGoal.

Dimensioner

Højde:  100 cm
Bredde:  125 cm
Dybde: 60 cm
Vægt: 10 kg

Prisen i skrivende stund er 469 kroner + fragt 39 kroner. Ved køb af 2 mål koster det 769 kroner – det vil sige en besparelse på 169 kroner.

[/su_box]

Træmål deluxe – Alternativer til Homegoal.dk

Selvom vi er ret vilde med Homegoal.dk, så er der også alternativer og lækre træmål til haven. Fælles for dem er dog, at de ofte er markant dyrere end de mål, som du kan få fra Homegoal.dk.
[su_box title=”” style=”soft”]

Lille fodboldmål af træ

Her har vi et alternativ til Homegoal’s træmål. Dette er et rigtig sødt lille mål fra Nordic Play. Det er et mål der er ideelt til den mindre fodboldspiller mellem 3 til 7 år. Målet er bygget i trykimprægneret fyrretræ, der er blevet malet vidt. Fodboldmålet kommer inklusiv net. De fleste børn vil selv kunne flytte målet, hvis det skal stå et andet sted i haven. Nok ikke alle på 3 år, men fra 4 år og opefter så burde det kunne lade sig gøre.

Dimensioner

Højde: 86 cm
Bredde: 127 cm
Dybde:  65 cm

Pris i skrivende stund 599 kroner

Find det her hos EuroToys
[/su_box]
[su_box title=”” style=”soft”]

Trip Trap fodboldmål

Trip Trap er et stempel på dansk kvalitet, og deres mål er ikke en undtagelse. Det er det mindste af slagsen, og passer til de mindre haver, hvor bolden helst skal holdes nede på jorden. Foruden et godt mål, er dette for dig, der går op i dansk design. Det er æstetisk pænt og er lavet af eg. Konstruktionen gør at målet står stabilt oprejst, men samtidig er let at flytte rundt på.

trip trap fodboldmaal

Dimensioner

Højde: 70 cm
Bredde: 120 cm
Dybde: 50 cm

Vi har ikke været i stand til at lokalisere et sted, hvor Trip Trap målet er til salg, og den butik vi normalt anbefaler er stoppet med at forhandle dem – desværre. Vores bedste bud er, at du kan finde det på DBA, Gul og Gratis eller være heldig at finde et på et loppemarked.
[/su_box]

Transportabel fodboldmål

En ting er at have nogle lækre solide fodboldmål til haven, men en helt anden ting er at tage de store tunge mål med hen på den åbne mark og spille fodbold, eller spænde de to store træmål ovenpå bilens tag, når man tager på ferie i Sverige eller sydpå. Nej det går naturligvis ikke, men det er der fodboldmålsproducenter, der har tænkt på og skabt en løsning til. Vi starter med et bud på dette fra en dansk producent.

[su_box title=”” style=”soft”]

EXIT Pico fodboldmål – foldbart mål

Dette er et rigtig  godt valg for dig, der gerne ville kunne flytte målet rundt, men også have et solidt og effektivt mål til haven. Det fungerer rigtig godt at transpotere et foldbart fodboldmål i forhold til normale mål, men de nedenstående pop-up mål er letvægtere i forhold til transport.

Det kan bruges allerede fra 3 års alderen.

pico fodboldmål

Dimensioner

Højde: 60 cm
Bredde: 120 cm
Dybde: 60 cm
Vægt: 10 kg

Pris i skrivende stund er 899 kroner med fri fragt.

Find det her hos Only4Kids

[/su_box]
[su_box title=”” style=”soft”]

2 x Select Pop-Up fodboldmål

Danske Select har udviklet en genial løsning til mål der kan tages med. Det er ideelt at tage med til børn uanset hvor du skal hen. Hvert mål vejer kun 2 kg… Det skal lige nævnes igen 2 kg. Og så kan det foldes sammen så det kun fylder minimalt.

select pop up fodboldmål

Videre så kommer disse to Select Pop-Up fodboldmål med en taske, hvor du kan opbevare målene, når du tager den med afsted. Og sidst men ikke mindst, så er det utroligt billige fodboldmål.

select pop up fodboldmål taske

Dimensioner

Højde: 80 cm
Bredde:  110 cm
Vægt: 2 kg

Pris i skrivende stund: 629 kroner for 2 mål inklusiv  transporttaske.

Find det her hos Only4Kids.dk
[/su_box]
[su_box title=”” style=”soft”]

2x Hudora Pop-Up Fodboldmål

Disse pop-up fodboldmål minder i funktion rigtig meget om Selects udgave ovenfor. Som vi tolker er der to grunde til at folk vælger Hudora målene fremfor Select. 1) De kan bedre lide designet på Hudora – og den kan naturligvis også gå den anden vej, så du bedre lide designet på Select. 2) Hudoras pop-up mål er lige en tand billigere end Selects version.

De bliver solgt samlet 2 styk.

hudora pop up fodboldmål

Der medfølger transporttaske og pløkker til målene.

Dimensioner

Højde: 80 cm
Bredde:  120 cm
Dybde: 80 cm

Pris i skrivende stund 499 kroner med fri fragt.

Du kan finde dem her hos Only4Kids
[/su_box]

Billige fodboldmål

Nogle gange handler det ikke om at have et lækkert træmål, men have et mål, der bare kan være med til at gøre fodboldspillet sjovere.  Her kan du faktisk finde en del billige fodboldmål, som faktisk også har et meget fedt design.

 

(priserne kan variere fra ovenstående – check altid den rigtige pris hos forhandleren)

Hvilket fodboldmål skal jeg så vælge?

Markedet for fodboldmål til haven er stort, og det kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Skal du ud og have et nyt mål til sommeren, går du i hvert fald ikke galt i byen med disse 5 mål. Så nu er det blot at vurdere, hvad målet skal bruges til. Har du en lille have, som du gerne  vil kunne spille en kamp i, passer de små mål perfekt. Det gør de også, hvis du gerne vil hav mål, du kan tage med dig til stranden eller i parken.  Her er sættet fra Forza oplagt, da det er meget småt og indeholder 2 stks. Trip Trap målet er for dig, der vil have lidt mere end blot et mål. Leglers produkt er perfekt, hvis det er din præcision der skal styr på, da der hører en dækken med.

Skal du derimod have et mere stationært set-up, og prioritere at kunne lave flotte langskud på mål, er det store mål fra Plum et oplagt bud. Er prisen det vigtigste for dig, er det ”store fodboldmål” perfekt.

Hvad enten du vælger det ene eller det andet, skal du nok blive glad for dit nye køb. Så er det bare med at komme ud i haven og i gang. Hvem mon sparker bedst?