Fodboldtrøjer

Fodboldtrøjer fra de bedste klubber i Europa. Find prissammenligninger via de forskellige undersider vi har tilknyttet.

Premier League fodboldtrøjer – Englænderne er ikke i tvivl: Premier League er verdens bedste og hårdeste liga. De fleste andre har lige for tiden en tendens til at giver englænderne ret, selvom der er nok en del spaniere, der vil være uenige. Vi har samlet fodboldtrøjer og sammenlignet priser fra Premier League klubber fra de helt store som Manchester City, United, Arsenal, Chelsea, Liverpool og Tottenham såvel som de mindre klubber som Swansea, Hull City og Quens Park Rangers.

La Liga fodboldtrøjer – Spanierne er heller ikke i tvivl: La Liga er verdens bedste liga. Der er i hvert fald nogle helt eminente hold i toppen af den spanske liga. Både Real Madrid og FC Barcelona er fantastiske hold, og deres helt utrolige stjerner og spillestil kan forbløffe og dazzle selv den mest inkarnerede fodboldekspert. Vi har fokuseret på de 5-6 største hold i La Liga og undladt de noget svagere klubber.

Danske fodboldtrøjer – Dette overblik over klubtrøjer for de danske fodboldklubber er ikke udelukkende begrænset til Superligaklubber. Der er naturligvis inddraget alle Superliga klubberne, men der også inkluderet en række andre klubber, der historisk har haft nogle flotte placeringer i første række.