Spillerprofiler

Fodboldspillerens portrætter af de vigtigste spillere lige nu med oplysninger om hele karrieren, løn, privatliv, landsholdskarriere og meget mere.

Alexandre Lacazette – Den franske målmager har succes i sin karriere. Du kan læse sjove facts om franskmanden, se billeder og læse en unik biografi, som du ikke finder andre steder.

Andres Iniesta – En sand Barcelona-legende. Andres Iniesta er indbegrebet af Barcelona i 00’erne, og det er lig med teknik, finesse og akkuratesse. Du kan læse alt, du ikke vidste om Iniesta, lige her.

Andrew Hjulsager  – En Brøndbykomet der blev solgt til spanske Celta Vigo. Andrew Hjulsager er en teknisk stærk spiller med succes på diverse danske ungdomslandshold og Brøndbys førstehold. Andrew hjulsager spås en stor karriere. Læs alt det du ikke ved om ham her.

Anthony Martial – Anthony Martial har oplevet det, som de fleste drømmer om i fodboldverdenen. Han har nemlig vundet VM-guld med det franske landshold. Og så er han altså ikke særlig gammel. Læs alt om ham her.

Antoine Griezmann  – Antoine Griezmann er stjerneangriber hos Atletico Madrid og på det franske landshold. Læs mere om Antoine Griemann i det her omfattende portræt, hvor du bl.a. kan læse om løn, privatliv, kærester og hvilke underbukser han har på(!), når det er kampdag.

Arjen Robben – Den hollandske midtbanespiller har prøvet både modgang og medgang i en lang karriere. Du kan læse om hans triumfer med Oranje, hans tid hos Real Madrid og om hans privatliv i artiklen her.

Bastian Schweinsteiger – Schweini, som han også kaldes, er en af de mest populære fodboldspillere nogensinde fra Tyskland. Hans karisma har gjort ham let at elske. Du kan læse alt om Bayern-legenden lige her.

Brahim Diaz – På trods af sin unge alder har Brahim Diaz allerede repræsenteret både Manchester City og Real Madrid. Du kan læse alt om spanieren lige her.

Christian Eriksen – Han er en af Danmarks absolut bedste fodboldspillere. Christian Eriksen har været en vigtig profil for Ajax Amsterdam, Tottenham og naturligvis det danske landshold. Læs portrættet af Christian Eriksen her.

Cristiano Ronaldo – Han er en af historiens absolut bedste fodboldspillere. Christiano Ronaldo er en en særdeles vigtig brik for Real Madrid og det portugisiske landshold. Læs hele portrættet her, hvor hans privatliv også blive vendt fra A-Z.  Christiano Ronaldo er en mand man enten elsker eller hader, men ligegyldigt hvad man føler, så er han ikke til at komme udenom i moderne fodboldhistorie.

Dani Alves – Dani Alves er en af de mere muntre gutter i fodboldens verden. Derudover har han også oplevet utrolig meget både på klub- og landshold. Bliv klogere på fodboldspilleren Dani Alves i denne spillerprofil af manden selv.

Dele Alli – Dele Alli er en af Tottenhams største stjerner for tiden. Hans teknik gør ham til en tikkende bombe for ethvert modstanderhold. På ét splitsekund kan englænderen således eksplodere og uden større besvær score et mål for The Lilywhites. I denne artikel kan du komme helt tæt på den engelske landsholdsspiller, som blandt andet har skåret forbindelsen til sin biologiske far.

Diego Costa – Diego Costa er en af vor tids mest succesfulde angribere. Han har haft stor succes for Atletico Madrid og Chelsea. Fortællingen om Diego Costa er en rigtig ‘Askepot-historie’. Læs alt om hans karriere som startede i fattige kår i Brasilien og endte med trofæer i Europas bedste ligaer. Inklusiv masser af stats og billeder.

Fernando Torres – I øjeblikket spiller Fernando Torres i Japan – men han har tilbragt det meste af sin karriere på europæisk grund. Læs historien om El Niño, hvis bedstefar havde en aktiv indflydelse på hans klubvalg.

Franck Ribery – Bliv klogere på en af de helt store profiler i fodboldverdenen. Ribery har flere gange været nomineret til Ballon d’Or-prisen og har leveret solide præstationer for Bayern München i mange sæsoner i træk.

Gabriel Jesus – Den lynhurtige brasilianer kan gøre enhver forsvarsspiller forvirret på et splitsekund. Han røg direkte fra den brasilianske liga til verdens bedste liga, Premier League. Læs alt om den dybt religiøse fodboldspiller her. Inklusiv masser af statistik og billeder.

Gareth Bale – Gareth Bale er den absolut største stjerne for Wales og også sikker mand for Real Madrid. Han er høj og lynende hurtig – kan f.eks. løbe 37 km i timen med bolden! Læs alt om Gareth Bale her – inklusiv statistik, privatliv og billeder.

Gerard Piqué – Det kører bare for Gerard Piqué. Både på og uden for banen. På fodboldbanen har han været med til at vinde adskillige titler hos FC Barcelona. Uden for banen kommer han sammen med en af de mest berømte sangerinder i verden, nemlig Shakira. Læs alt om Gerard Piqué i denne profil.

Gonzalo Higuain – Den argentinske landsholdsspiller er en lidt spøjs type, men han elsker at score mål. Bliv klogere på Juventus-spiller i denne artikel.

Harry Kane – Harry Kane er en af de bedste angribere i verden. Han har haft enorm succes for Tottenham og det engelske landshold. Læs alt om Harry Kane, inklusiv statistik, privatliv og masser af billeder.

Isco – Elegant, fantastisk overblik og alsidig. Disse ord karakteriserer Isco. I denne artikel om Isco kan du blive klogere på fodboldspilleren bag. Hvorfor fik hans bror så stor indflydelse på hans professionelle fodboldkarriere? Få svaret i denne artikel om Isco.

James Rodriguez – Her kan du læse alt om den colombianske fodboldspiller, som blev professionel allerede som 16-årig. Hvem var hans idoler som barn? Hvorfor blev farens professionelle fodboldkarriere aldrig til noget? Find svarene i denne artikel om James Rodriguez.

Jamie Vardy – Jamie Vardy er engelsk landsholdsangriber og en af hovedmændene bag Leicesters chokerende mesterskab. Jamie Vardy er en farverig karakter, der både har spillet med fodlænke(!) og på et tidspunkt helt opgav fodbold. Masser af billeder og detaljer.

John Terry – Læs om de utallige skandaler, som fodboldspilleren John Terry har på sit cv i denne artikel om den tidligere Chelsea-spiller.

Juan Mata – Den spanske landsholdsspiller er et produkt af Real Madrids ungdomsakademi. Til trods for dette faktum, har han aldrig spillet for Los Blancos. Læs flere sjove facts om spanieren i denne artikel, hvor du kommer helt tættere på fodboldspilleren og personen bag.

Karim Benzema – Dette er historien om en spiller, der trods svære kår, aldrig har givet op. En spiller, der har givet sig selv til det sidste. Karim Benzema er eksemplet på, at hårdt arbejde kan føre til lykke. Læs om fransk-algieren i denne unikke biografi, hvor vi giver dig et indblik i Karim Benzema som person.

Kasper Dolberg – Læs alt om den stille fyr fra Silkeborg, som lige pludselig blev et monster talent i Ajax. Dette er historien om en spiller, som tog sin træning meget seriøst, allerede i en tidlig alder. Hans forældre har højst sandsynligt spillet en stor rolle i forhold til lige netop det. Bliv klogere i artiklen.

Kasper Schmeichel – Som far så søn. Kasper ville i sin far, Peters fodspor. Og det kom han. I 2016 blev det hele symboliseret med en smuk fejring. Læs alt om det lige her.

Kevin de Bruyne – Den 27-årige belgier har oplevet meget i løbet af sin tid som professionel fodboldspiller. Fra at have nedtur i den hos Wolfsburg til kæmpe optur hos Manchester City. Sideløbende med det også en del triumfer med det belgiske landshold. Læs alt om den belgiske elegantier i denne artikel.

Kevin-Prince Boateng – Dette er historien om en karriere, som bare bliver vildere og vildere. Boateng startede godt ud, men blev indhentet af dårlig disciplin. Nu er den 32-årige tysk-ghaneser dog på rette vej igen, og i øjeblikket gør han sig som breddespiller hos FC Barcelona.

Kylian Mbappe – Den unge franskmand har på trods af sin unge alder virkelig taget fodboldverdenen med storm. Som ganske ung – og endnu teenager – vandt han det franske mesterskab med AS Monaco. Nu tørner han ud for Frankrigs bedste klub, Paris Saint-Germain. Læs hvordan fodboldtalentet Kylian Mbappe blev til, voksede op og sidenhen gav den gas i fransk fodbold.

Leroy Sané – Den spinkle fyr fra Gelsenkirchen blev i 2016 solgt for små 37 millioner pund til en af verdens rigeste klubber, Manchester City. Sidenhen har han imponeret mangt og meget med sine præstationer. I 2018 fik han sig dog noget af et chok. Læs mere om det her.

Luis Suarez – Luis Suarez er en af de bedste angribere i verden. Han kom fra meget fattige kår i Uruguay og skød sig til tops for Landshold, Ajax, Liverpool og Barcelona. Men selvom Luis Suarez kom væk fra gaden, blev gadedrengen i ham, og skandalerne er mange (bid, skaller og racisme). Læs alt om fodboldens enfant terrible her. Masser af billeder.

Manuel Neuer – En kavalkade af historier om den tyske målmand, Manuel Neuer, der blandt andet har været med i den tyske udgave af ‘Hvem vil være millionær?’. Læs ting, du garanteret ikke vidste, lige her.

Marcelo – Den lille brasilianske venstre back, som til hver en tid kan gøre et stillestående angreb ganske farligt. Han har hovedsageligt holdt sig til én klub i løbet af karrieren – Real Madrid. Læs om fodboldspilleren fra trange kår som vokser op til et liv i sus og dus.

Marcus Rashford – I sin debut mod FC Midtjylland kvitterede Marcus Rashford med en imponerende præstation. Fire dage senere var han på pletten igen mod Arsenal i Premier League. Læs alt om den unge angriber, som fik gode råd med på vejen af Sir Alex Ferguson.

Mario Balotelli – Problembarnet, som blev bortadopteret i en tidlig alder. Hans problemer uden for banen har ofte ført til en masse ballade inde på banen. Læs alt om ‘Balo’, der de seneste år er blevet et meget mere roligt menneske.

Mario Götze – Den tyske midtbanespiller er en person, som man enten elsker eller elsker at hade. Han foretog det forbudte skifte til FC Bayern München i 2014 efter en succesfuld VM-slutrunde, men fortrød så lidt efter. Dette er en biografi om spilleren, der er spækket med facts, du garanteret ikke kendte til.

Martin Ødegaard – Den unge vidunderdreng fra Drammen i Norge. Han eksploderede på de sociale medier i videoer, hvor han tog fusen på diverse norske fodboldspillere. Det førte til et skifte til Real Madrid. Mange vil dog mene, at det var mere, end hvad Ødegaard kunne klare. I øjeblikket render han rundt i Holland. Læs alt om nordmanden i denne artikel.

Memphis Depay – Memphis Depay, eller bare Memphis, har oplevet lidt af hvert. Kom helt tæt på den unge hollænder i denne artikel om den nuværende Lyon-spiller.

Messi – Lionel Messi fra FC Barcelona er måske den bedste fodboldspiller nogensinde. Den lille argentiner begejstrer sine utallige fans år efter år og er fem gange valgt som årets fodboldspiller. Læs alt om Messi med karriere, statistik, billeder og privatliv her.

Mesut Özil – Tysk-tyrkeren, Mesut Özil, er beviset på, at det sagtens kan lade sig gøre at blive professionel fodboldspiller, omend barndommen er hård og fyldt med mange kontroverser. Læs blandt andet om hans velgørenheder til stort og småt. Artiklen er fodret med vilde statistikker og billeder.

Mohamed Salah – Første gang, Mohamed Salah spillede i en engelsk klub, blev han betegnet som et flop. Efter et par udlandsforsøg prøvede han lykken i England igen. Denne gang hos Liverpool. Det gik over stok og sten. Han satte et væld af rekorder – se hvilke i artiklen om Mohamed Salah.

Neymar – Neymar er historiens dyreste fodboldspiller! Og i øjeblikket Brasiliens (og Paris SGs) absolut største stjerne. Læs et kæmpe portræt af Neymar Jr her med masser af stats, privatliv og billeder.

Nicklas Bendtner  Nicklas Bendtner er dansk landsholdsangriber med succes i norske Rosenborg. Karrieren har budt på et væld af skandaler og Nicklas Bendter har været dømt færdig mange gange. Men han er kommet igen. Læs kæmpeportræt om angriberen her.

Ousmane Dembélé – Fra Rennes via Dortmund til Barcelona. Den unge angriber har nu imponeret i tre af Europas største ligaer. Derudover har han også vundet VM-guld med det franske landshold. Bliv klogere på personen bag i denne artikel.

Paul Pogba – Paul Pogba er midtbanedirigent for Manchester United og det franske landshold. Han havde masser af succes for Juventus, før han blev solgt til United for et historisk transferbeløb. Se alt om Paul Pogba i det her store portræt, der er spækket med stats og billeder.

Paulo Dybala – Argentinske Paulo Dybala er en af de mest spændende spillere i vor tid. Han sammenlignes ofte med landsmanden Lionel Messi, og den sydamerikanske nation kan være ganske rolige, den dag, Messi går på pension – for de har nemlig erstatningen klar i Juventus-spilleren. Læs alt om den snu ræv her.

Philippe Coutinho – I januar 2018 blev Philippe Coutinho en af fodboldhistoriens dyreste fodboldspillere, da han skiftede til FC Barcelona fra Liverpool FC for 142 millioner pund. Du kan blive klogere på brasilianeren i denne artikel om Barcelona-spilleren.

Pierre-Emerick Aubameyang –  Han er født og opvokset i Frankrig. Senere flyttede han sammen med familien til Italien. Men Pierre-Emerick Aubameyang er faktisk på Gabons landshold. Hvorfor det forholder sig sådan, kan du læse meget mere om i artiklen om Arsenal-spilleren.

Rasmus Falk – Rasmus Falk er offensiv spiller for FCK. Han fik sin fodboldopdragelse på Fyn, men skiftede til Københavnerne i 2016. Læs alt om Rasmus Falk: Karriere, privatliv, stats og billeder i det her større portræt.

Riyad Mahrez – Han er en af de spillere, der for mange danske fodboldentusiaster dukkede op ud af nowhere. Riyad Mahrez var en af de offensive nøglekræfter, der var med til at skabe den sensation Leicester FC skabte i sæsonen 2015-16. I Leicester spillede Riyad Mahrez i øvrigt sammen med danske Kasper Schmeichel.

Robert Lewandowski – Robert Lewandowskis professionelle fodboldkarriere kom noget sent i gang. Men så skal vi da også love for, at der kom fart på tingene. I 2008 spillede han i den næstbedste række i Polen – to år senere var han skudt af sted til Borussia Dortmund. Læs ALT om polakken på denne side.

Sadio Mané – Sammen med Mohamed Salah, Philippe Coutinho og Roberto Firmino dannede han en giftig kvartet i Liverpools offensiv i 2017. De blev kaldt ‘Fab Four’. Senere omdøbt til ‘Fab Three’, da Coutinho skiftede til FC Barcelona. Læs om den farlige angriber fra Senegal her.

Sergio Agüero – Mål, mål og atter mål. Sergio Agüero har leveret flotte præstationer for både Atlético Madrid og Manchester City, men så sandelig også på det argentinske landshold, hvor han spiller sammen med Messi. Læs alt om den argentinske angriber i artiklen.

Thomas Müller – Hårdt arbejde og dedikation er karakteristika på Thomas Müller. Die Mannschaft og FC Bayern München har nydt godt af hans arbejdsevne. Læs om tyskeren i denne artikel – privatliv, karriere, stats og meget andet.

Toni Kroos – Charme, selvtillid og lækkert hår. Disse karakteristika kendetegner vel egentlig meget godt den tyske midtbanespiller, Toni Kroos. På klubplan har haft han succes for både FC Bayern München og Real Madrid. Derudover har han naturligvis også været en bærende kraft på det tyske landshold.

Totti – Totti. Francesco Totti. Klublegende og koryfæ for AS Roma. Har scoret over 300 mål for klubben, som han skiftede til i 1989. Stoppede sin professionelle karriere på klubplan i maj 2017 og på landsholdsplan i 2007. Er blandt andet kendt for at have spyttet på Christian Poulsen.

Wayne Rooney –  Wayne Rooney er nærmest legendarisk engelsk angriber. Han holder et væld af rekorder for både landshold og Manchester United (spiller nu for barndomsklubben Everton). Se et stort portræt af Wayne Rooney med masser af billeder, statistik, video og skandaler!

Xherdan Shaqiri – Den kosovo-schweiziske midtbanespiller er vokset op i Schweiz, men stammer oprindeligt fra Kosovo. Bliv klogere på Liverpool-spilleren her.

Zlatan Ibrahimovic – Zlatan Ibrahimovic er den helt store svenske fodboldlegende. Han er måske den mest vindende fodboldspiller i historien med mesterskaber i Holland, Italien, Spanien og Frankrig. Zlatan Ibrahimovic er kendt for fede citater og spektakulære mål. Se det store portræt her med masser af billeder og andet godt.

Denne side opdateres løbende.