Spillerprofiler

Fodboldspillerens portrætter af de vigtigste spillere lige nu med oplysninger om hele karrieren, løn, privatliv, landsholdskarriere og meget mere.

Andrew Hjulsager  – En Brøndbykomet der blev solgt til spanske Celta Vigo. Andrew Hjulsager er en teknisk stærk spiller med succes på diverse danske ungdomslandshold og Brøndbys førstehold. Andrew hjulsager spås en stor karriere. Læs alt det du ikke ved om ham her.

Antoine Griezmann  – Antoine Griezmann er stjerneangriber hos Atletico Madrid og på det franske landshold. Læs mere om Antoine Griemann i det her omfattende portræt, hvor du bl.a. kan læse om løn, privatliv, kærester og hvilke underbukser han har på(!), når det er kampdag.

Christian Eriksen – Han er en af Danmarks absolut bedste fodboldspillere. Christian Eriksen har været en vigtig profil for Ajax Amsterdam, Tottenham og naturligvis det danske landshold. Læs portrættet af Christian Eriksen her.

Cristiano Ronaldo – Han er en af historiens absolut bedste fodboldspillere. Christiano Ronaldo er en en særdeles vigtig brik for Real Madrid og det portugisiske landshold. Læs hele portrættet her, hvor hans privatliv også blive vendt fra A-Z.  Christiano Ronaldo er en mand man enten elsker eller hader, men ligegyldigt hvad man føler, så er han ikke til at komme udenom i moderne fodboldhistorie.

Diego Costa – Diego Costa er en af vor tids mest succesfulde angribere. Han har haft stor succes for Atletico Madrid og Chelsea. Fortællingen om Diego Costa er en rigtig ‘Askepot-historie’. Læs alt om hans karriere som startede i fattige kår i Brasilien og endte med trofæer i Europas bedste ligaer. Inklusiv masser af stats og billeder.

Gareth Bale – Gareth Bale er den absolut største stjerne for Wales og også sikker mand for Real Madrid. Han er høj og lynende hurtig – kan f.eks. løbe 37 km i timen med bolden! Læs alt om Gareth Bale her – inklusiv statistik, privatliv og billeder.

Harry Kane – Harry Kane er en af de bedste angribere i verden. Han har haft enorm succes for Tottenham og det engelske landshold. Læs alt om Harry Kane, inklusiv statistik, privatliv og masser af billeder.

Jamie Vardy – Jamie Vardy er engelsk landsholdsangriber og en af hovedmændene bag Leicesters chokerende mesterskab. Jamie Vardy er en farverig karakter, der både har spillet med fodlænke(!) og på et tidspunkt helt opgav fodbold. Masser af billeder og detaljer.

Luis Suarez – Luis Suarez er en af de bedste angribere i verden. Han kom fra meget fattige kår i Uruguay og skød sig til tops for Landshold, Ajax, Liverpool og Barcelona. Men selvom Luis Suarez kom væk fra gaden, blev gadedrengen i ham, og skandalerne er mange (bid, skaller og racisme). Læs alt om fodboldens enfant terrible her. Masser af billeder.

Messi – Lionel Messi fra FC Barcelona er måske den bedste fodboldspiller nogensinde. Den lille argentiner begejstrer sine utallige fans år efter år og er fem gange valgt som årets fodboldspiller. Læs alt om Messi med karriere, statistik, billeder og privatliv her.

Neymar – Neymar er historiens dyreste fodboldspiller! Og i øjeblikket Brasiliens (og Paris SGs) absolut største stjerne. Læs et kæmpe portræt af Neymar Jr her med masser af stats, privatliv og billeder.

Nicklas Bendtner  Nicklas Bendtner er dansk landsholdsangriber med succes i norske Rosenborg. Karrieren har budt på et væld af skandaler og Nicklas Bendter har været dømt færdig mange gange. Men han er kommet igen. Læs kæmpeportræt om angriberen her

Paul Pogba – Paul Pogba er midtbanedirigent for Manchester United og det franske landshold. Han havde masser af succes for Juventus, før han blev solgt til United for et historisk transferbeløb. Se alt om Paul Pogba i det her store portræt, der er spækket med stats og billeder.

Rasmus Falk – Rasmus Falk er offensiv spiller for FCK. Han fik sin fodboldopdragelse på Fyn, men skiftede til Københavnerne i 2016. Læs alt om Rasmus Falk: Karriere, privatliv, stats og billeder i det her større portræt.

Riyad Mahrez – Han er en af de spillere, der for mange danske fodboldentusiaster dukkede op ud af nowhere. Riyad Mahrez var en af de offensive nøglekræfter, der var med til at skabe den sensation Leicester FC skabte i sæsonen 2015-16. I Leicester spillede Riyad Mahrez i øvrigt sammen med danske Kasper Schmeichel.

Wayne Rooney –  Wayne Rooney er nærmest legendarisk engelsk angriber. Han holder et væld af rekorder for både landshold og Manchester United (spiller nu for barndomsklubben Everton). Se et stort portræt af Wayne Rooney med masser af billeder, statistik, video og skandaler!

Zlatan Ibrahimovic – Zlatan Ibrahimovic er den helt store svenske fodboldlegende. Han er måske den mest vindende fodboldspiller i historien med mesterskaber i Holland, Italien, Spanien og Frankrig. Zlatan Ibrahimovic er kendt for fede citater og spektakulære mål. Se det store portræt her med masser af billeder og andet godt.

Denne side opdateres løbende.