TEAM Fodboldspilleren

TEAM Fodboldspilleren er Fodboldspilleren.dk’s støtteforening. Her kan du som virksomhed støtte Fodboldspilleren.dk’s vision om at skabe nyheder til fodboldinteresserede, der er både underholdende og spændende, og kan skabe en mere livlig debat om fodbolden i Danmark. Plus så har vi det faktisk ret sjovt herinde og vi har et rigtig godt og fedt erhvervsnetværk her.

Som medlem af TEAM Fodboldspilleren får du en lang række fordele:

  • Brug af TEAM Fodboldspillerens Badge på jeres hjemmeside
  • Benævnelse på denne side, og en underside hvor du kan forklare om virksomheds koncept.
  • Mulighed for at benytte Fodboldspilleren.dk’s oversigt over fodboldnyheder  på din egen hjemmeside.
  • Eksklusive muligheder for billige reklamerbannere og promotions igennem fodboldspilleren.

TEAM Fodboldspilleren omfatter allerede en række virksomheder, der støtter op om Fodboldspilleren.dk’s daglige virksomhed.

AJ-Sport – AJ Sport er den første deciderede forhandler af sportsudstyr, der har valgt at støtte fodboldspilleren.dk ved at blive et medlem af TEAM Fodboldspilleren. AJ Sport forhandler et mindre udvalg af fodboldudstyr, og er faktisk mere specialiseret i streetsports som Floorball, rulleskøjter og skateboards. Du kan læse mere om AJ Sport her.

Bodylab – Vi er rigtig stolte af at kunne præsentere Danmarks sejeste og bedste forhandler af proteintilskud. Ja og ikke nok med at Bodylab forhandler kosttilskud, så producerer de dem selv i Danmark – i den lille by Hadsund i Nordjylland (jeps det er samme by som fodboldikonet Ebbe Sand kommer fra). Du kan læse mere om Bodylab her.

Boligraadgiver.dk – Boligraadgiver.dk leverer køberrådgivning ved køb af bolig, som hus, lejlighed eller andelsbolig. Michael og hans kollegaer er uddannet ejendomsmæglere, men hvor de fleste ejendomsmæglere er specialiseret i at sælge boliger, så er boligraadgiver.dk ejendomsmæglere, der er specialiseret i at hjælpe med at købe boliger. Vi er meget glade for at have Boligraadgiver.dk som sponsor.

Bondtofte & Co. – Team Fodboldspilleren tiltrækker de bedste fra mange forskellige brancher. Her har vi en virksomhed, der er i den absolutte top af Superligaen, når det kommer til online markedsføring. Virksomhedens frontfigur er Henrik Bondtofte, som er nok mest af alt at sammenligne med Peter Graulund, Ebbe Sand eller Peter Møller som er ekstremt god til at få placeret bolden i det mål, de sigter efter. Nu tror jeg ikke Henrik Bondtofte matcher dem på en fodboldbane, men det gør han i offensiven af online marketing, som er det de kalder for SEO.

ByHome.dk – Livsstilsbutik med fokus på lys og lamper og spændende nusseting. ByHome er også store fodboldfans, og vi er vildt glade for de har valgt at støtte op om Fodboldspilleren.dk. Tag et kig forbi ByHome.dk og støt vores sponsorer 🙂

Droppin-Dimes.com – Denne side er en sportsside ligesom fodboldspilleren. Hvis du kender noget til basket, så har du nok allerede regnet ud det er  i den “boldgade” vi befinder os. Droppin-Dimes er en nyhedsside med basketnews!

Henrik Bondtofte – Vi har allerede nævnt hans store virksomhed tidligere, men Henrik vil også gerne være medlem med hans blog. Her kan du læse om søgeoptimering, og alt mulig andet spændende fra online marketing verdenen. Ok – hvis du ikke syntes det lyder spændende – så prøv lige at vende den om! Hvis Zlatan, Pogba, Ronaldo, Messi eller en af de andre store ikoner indenfor fodbold havde deres egen blog – ville du så ikke følge den?  Det er det som Bondtoftes blog repræsenterer for online marketing fans.

InkPack – InkPack er en forhandler af blækpatroner. De er lidt anderledes en mange andre, da du ikke rigtig kan købe enkeltpatroner, men kun kan købe fulde samlepacks. Det betyder også at prisen på blækpatroner og laserpatroner nærmest er urimelig lav. Du kan læse mere om InkPack her.

iStol.dk – De her gutter har specialiseret sig i at levere kontorstole. Ja og rygterne forlyder, at de vil opkøbe FC Roskilde, når de har solgt nok kontorstole til hele landet. Hvorfor FC Roskilde, well de kommer fra Roskilde, hvor du også kan finde deres showroom med et stort udvalg af kontorstole.

LED Proff – LED proff forhandler som navnet afslører LED pærer, paneler og alt andet der findes af LED produkter. LED produkter bruger generelt mindre energi og holder længere, og der er så vidt vi forstår det i TEAM Fodboldspilleren en generel konsensus omkring at LED belysning er bedre for miljøet og bedre for pengespunge. Du kan læse mere om LED proff her.

PriceShare – PriceShare er en prissammenligningstjeneste, der er udviklet i Danmark. I denne prissammenligningstjeneste kan du finde alt mellem himmel og jord, og det som adskiller PriceShare fra andre prissammenligningstjenester er, at når du finder et produkt, så bliver du altid  præsenteret for den billgste forhandler og ikke noget med den mest “populære” pris, hvad det så end måtte betyde. Du kan læse mere om PriceShare her.

Ribe Mediehus – Der er ikke noget så godt som en god jysk virksomhed, der har styr på programmering ned til mindste komma. Det er det handler om hos Ribe Mediehus. Uanset om det drejer sig om udvikling af store hjemmesider eller om du skal have integreret navision med din webshop eller andre ERP systemer, så er Ribe Mediehus en rigtig god partner at vælge. Og hvis du skal til møde med Ribe Mediehus, så husk du har Esbjergs Forenede Fodboldklubber next door. Du kan læse mere om Ribe Mediehus her.

ShopLED.dk – Lige som LEDproff så forhandler ShopLED med LED pærer og led belysning. Der er lige nu et stort marked for LED, og det er fordi det er billigere og bedre for miljøet. Næste gang din lokale klub skal have skiftet lyset på kunsstofgræsbanen i bruger om aftenen, så hiv lige fat på ShopLED.dk.

Watchbands Danmark – Watchbands Danmark forhandlede til at starte med urremme og ikke andet. I dag kan du udover urremme, også finde ure og armbånd, og jeg er helt sikker på, at der er flere af de danske SuperLiga stjerner, der lige har været inde og kigge på et armbånd eller et ur hos WatchBands Danmark. Vi er glade for at Watchbands Danmark har valgt at blive en del af TEAM Fodboldspilleren og støtte op om vores projekt! Du kan læse mere om Watchbands Danmark og deres virksomhed.